Villa fra EDC

Dam Enge 28

3660 Stenløse

5/4 rum, 167 m²
Købsaftale underskrevet

Gedigen villa på hele 240 kvm. + disponibel tagetage

Drømmer du om en bolig med plads til hele familien, dit firma eller din pladskrævende hobby? Du kan her få fingrene i en helt særlig bolig på en fredfyldt beliggenhed i Stenløse. Du får hele 167 kvm. bolig + 12 kvm. erhvervsareal + 61 kvm. kælder samt en disponibel tagetage. Her er der plads til den helt store familie eller flere generationer. Det kan også være at du drømmer om at drive erhverv hjemmefra? Så har du også mulighed for dette. Derudover er det også muligt at udleje noget af ejendommen, den har tidligere været delvist udlejet. Med røde mursten og hvide sprossede vinduer, fremstår ejendommen helt utrolig flot. Den er løbende vedligeholdt og moderniseret. Du kommer ind husets store entré, hvorfra der er adgang til de forskellige afdelinger i huset. Husets hjerte er det store stue-/køkken/alrum. Køkkenet er fra 2022, hvor der også blev lagt nyt gulv. Køkkenet er fra Ikea og med hvide fronter med udskæringer og træbordplade, og ligger i vinkel til stue/spisestuen. Her er der direkte udgang til haven, hvor du kommer direkte ud på den store sydvendte træterrasse, hvor du kan nyde solen hele dagen lang. For­æl­dre­af­de­lin­gen består af et stort soveværelse, et værelse (evt. walk-in-closet) samt et toilet med vask, der er lavet i 2022. Det rummelige badeværelse er også fra 2022. Der er en god rød tråd i ma­te­ri­a­le­val­get i hele stueetagen.
Førstesalen byder på to soveværelser, stue-/køkken/alrum, badeværelse samt udnyttet disponibelt tageetageareal. Her er masser lys fra oven­lysvin­du­er­ne, og med god udnyttelse af kvadratmeterne. Fra de disponible rum får du en flot view over området. Kælderen er yderst anvendelig, da der er højt til loftet, et godt klima og let at komme til fra husets hovedindgang eller den separate indgang udefra. Grunden er på hele 1.403 kvm. og du har derfor noget længere til naboerne end i det typiske par­cel­huskvar­ter. Derudover ligger huset højt, så du føler dig på ingen måde ”klemt inde”. Udover den store træterrasse, får du græsplæne med plads til fodboldkampen, kongespillet og festteltet. Med dob­beltcar­por­ten kan du blive fri for at skrabe is af ruden om morgenen, her er også trukket lade station til elbilen, og der er på egen grund plads til yderligere 4-5 parkerede biler. Stenløse er et aktivt lokalsamfund med en masse muligheder for at dyrke fri­tids­in­ter­es­ser, gå til fodbold, børnene får mange venner og legekammerater, da byen er befolket med masser af børnefamilier. I nærområdet findes 2 skoler, gymnasium, indkøbscenter og S-station.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
36604922
Boligareal
167 m²
Kælder
61 m²
Vægtet areal
197 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.403 m²
Antal etager
1
Byggeår
1987
Energimærke
D
Liggetid
428 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77