Villa fra EDC

Måløvvej 97, Knardrup

3660 Stenløse

4.495.000 kr.

5/3 rum, 160 m²
Åbent hus med tilmelding 5. maj 13:00 - 14:00

Rummelig villa på 320 etagekvm., der henvender sig til familien med stort pladsbehov

Du bydes velkommen til denne rummelige ejendom på Måløvvej 97, der henvender sig til dig med et pladsbehov større end gennemsnittet og/eller med en familie med flere generationer, mange unge mennesker, plads til hjemmekontor, lidt erhverv, idet huset byder på en imponerende størrelse på 320 kvadratmeter fordelt på to etager. Beboelsen udgør 160 kvadratmeter, og den resterende plads på 160 kvadratmeter udgøres af den højloftede underetage, der har direkte adgang ud til den flot anlagte indkørsel. Både til boligen, hjem­me­er­hvervs­de­len og til garagen med elektrisk port.
I underetagen kommer du indenfor i entré med trappe op til beboelsesdelen, der byder på et kæmpestort køkken/alrum med plads til at holde fester, have mange gæster og store middage. Den store opholdsstue ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Endvidere 3 gode soveværelser og badeværelse med brus og gulvvarme. Den højloftede underetage byder på et flot badeværelse, gæstetoilet, samt mange disp. rum med et hav af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
Ejendommen har moderne ener­gi­løs­nin­ger med et solcelleanlæg, der bidrager til bæredygtighed og lavere ener­giom­kost­nin­ger. Pillefyr er også en del af ejendommens op­varm­nings­sy­stem, hvilket giver et flot energimærke C med en lav årlig varmeudgift på ca. kr. 22.000 for denne store bolig. Beliggenheden er central og praktisk placeret på hjørnet af Måløvvej og Bundsvej, lige syd for Ganløse.
Der er opført hegn og stedsegrøn beplantning mod Måløvvej og Bundsvej, ligesom nuværende ejer har løftet haven til et nutidigt niveau, så den ikke er for tidskrævende, med flot anlagt terrasse, nedgravet trampolin, flot græsplæne til leg og boldspil for børnene samt et praktisk udhus.
Ejendommen er tegnet af arkitekt Christian Møller Allerup og oprindeligt tjente den som kombineret beboelse og kontor for savværket, der på det tidspunkt ejedes af N. J. Knudsen.
Villaen på Måløvvej 97 ligger tæt på Ganløse, der er en charmerende landsby beliggende i det smukkeste landskab du kan tænke dig med frodige marker, grønne enge og skønne skove. Fællesskabet i Ganløse er stærkt, og landsbyen har et aktivt socialt liv. Lokale begivenheder, såsom markeder, festivaler og sport­s­ar­ran­ge­men­ter, er med til at styrke båndene mellem beboerne. Ganløse har også en række faciliteter, herunder skoler, idrætsanlæg og lokale butikker, der bidrager til beboernes trivsel. En særlig perle i Ganløse er den lokale bager, der er kendt for sit lækre bagværk og friske brød. Bageren tilføjer en ekstra dimension til landsbyens charme ved gadekæret og er et populært stop for både lokale og besøgende.
Naturelskere og motionister vil sætte pris på de mange MTB-spor og cykelruter, der snor sig gennem det om­kring­lig­gen­de landskab. Ganløse er et ideelt sted for dem, der elsker at udforske naturen på to hjul. Derudover ligger Ganløse tæt på Buresø, kendt som Danmarks måske reneste badesø. Dens klare vand og naturskønne omgivelser gør den til et attraktivt sted for svømmere og badegæster, der søger en forfriskende oplevelse.
For dem, der arbejder eller ønsker at besøge København, er det værd at bemærke, at Ganløse har en bekvem køretid til både Københavns store er­hvervs­om­rå­der, f.eks. Novo i Måløv, Lautrupparken i Ballerup mv. Derudover er Ganløse også tæt på Kildedal S-Station, hvilket giver nem adgang til offentlig transport med S-toget mod Vanløse.
Alt i alt er Ganløse en landsby, der byder besøgende og beboere velkommen med åbne arme og indhyller dem i en atmosfære af autentisk dansk charme, fællesskab, spændende aktiviteter og naturskønne eventyr, samtidig med at den er praktisk placeret i forhold til København og offentlig transport.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
36605165
Boligareal
160 m²
Kælder
160 m²
Vægtet areal
227 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
942 m²
Antal etager
2
Byggeår
1965
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.791 kr.
Pris/m²
19.802 kr.
Pris
4.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Liggetid
148 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.625 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.402 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Anders Due Bentzen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

adb@edc.dk21 43 13 03EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77