Villa fra EDC

Undinevej 44, Ganløse Mørke

3660 Stenløse

6/5 rum, 143 m²
Solgt

En fantastisk villa med udsigt i Ganløse Mørke.

Du bydes velkommen til denne skønne 1 plans villa på 143 kvm., beliggende i naturskønne omgivelser på Undinevej 44 i Ganløse Mørke. Beliggenheden i dette utroligt smukke istidslandskab med bakker, bølgende kornmarker og smukke skove, byder på så mange muligheder for friluftsliv, at det næsten føles som en drøm. Huset ligger midt i Naturpark Mølleåen som inkluderer både Bastrup Sø og Buresø, som del af Danmarks smukkeste natur.

Du får her et hjem, der har gennemgået en omfattende renovering i 2008 med brug af kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, hvilket giver dig en unik kombination af moderne be­kvem­me­lig­he­der og klassisk charme.

Denne villa byder på køkken/alrum samt stue med ekstra rum, 4 soveværelser, bad og bryggers. Du får 4 rummelige værelser, hvor du fra soveværelset kan vågne op til pa­nora­maud­sig­ten over de om­kring­lig­gen­de marker hver morgen. Det åbne køkken-alrum er husets hjerte, og er ideelt til både hverdagens madlavning, lektielæsning med børnene og underholdning af gæster. De flotte trægulve og det naturlige lys, der strømmer ind gennem de store vinduer og sky­de­dør­s­par­ti­er, skaber en varm og indbydende atmosfære. De franske døre åbner op ind til et ekstra rum i forlængelse af stuen, hvor der er rig mulighed for værelse, legerum, kontor, eller hvad du drømmer om, hvor du stadig er tæt på resten af familien. Køkkenet er i flotte moderne farver, og du kan også her stå og kokkerere med udsigt over marker. Badeværelset er kun et par år gammelt og utrolig flot, det fremstår med mørke gulvfliser som i køkkenet, og med underskab i valnøddetræ.

Udendørs kan du slappe af på den solrige terrasse og nyde den storslåede udsigt over landskabet, mens børnene leger og spiller bold i haven. Haven står virkelig flot og indbydende med en stor græsplæne, terrasse og orangeri, der indbyder til afslapning og hygge. Derudover får du også et utroligt godt og isoleret værksted, et skur til haveredsskaber og cykler samt et brændeskur, og en virkelig fin hønsegård. For familier er beliggenheden ideel, idet er er sko­le­bus­stop­pe­sted lige udenfor huset, cykelsti til Ganløse og nem adgang til busser til såvel Stenløse som Farum. Denne villa er det perfekte hjem for dem, der ønsker at kombinere en moderne bolig med en naturskøn beliggenhed, hvor der er højt til loftet.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
36605092
Boligareal
143 m²
Vægtet areal
145 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
1.000 m²
Antal etager
1
Byggeår
1962
Ombygget
2007
Energimærke
C
Liggetid
187 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77