Villa fra EDC

Hedebovej 50, Knudsker

3700 Rønne

5/4 rum, 143 m²
Solgt

Nydeligt istandsat 1-plans villa med 4 værelser, værksted og skøn have - beliggende lige udenfor Rønne by

På en stille og blind vej i Knudsker, ligger denne rummelige og nyere moderniserede 1-plans villa, uden bopælspligt. Med et boligareal på 143 m² byder hjemmet på en rummelig familievenlig planløsning med hele 4 værelser, stor stue og en skøn, aflukket have med god plads til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter.

Ejendommen er beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter, uden bopælspligt, få kilometer til Rønne by, hvor der bl.a. forefindes skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der, svømmehal, idræts­fa­ci­li­te­ter m.m. Fra ejendommen er der kort afstand til offentlige trans­port­mu­lig­he­der.

Ejendommen fremtræder i flot og nyere istandsat stand, i en moderne stil som er lige til at flytte ind i - opført i gråmalet gasbeton facade, nyere energivinduer samt nyere tag, hvor tagrummet også blev efterisoleret. Ejendommen har derudover installeret Genvex-anlæg, som sørger for et behageligt indeklima i boligen og optimal komfort året rundt.

Grunden er på 815 m², og fremstår ligesom beboelsen pæn og velholdt - anlagt med indkørsel, en nydelig forhave med græsplæne, flisebelægning og diverse bede. Bagved huset er der en skøn, aflukket have med græsplæne, drivhus, fliseterrasse, overdækket terrasse samt en skøn udestue, der forlænger sæsonen og giver et ekstra rum til hygge og afslapning året rundt.

Ejendommen indeholder følgende:
Bryggers/hverdagsentre med skabe, håndvask, installation til vaskemaskine m.m. Flot, moderne køkken med hvidevarer. 3 gode børneværelser. Mellemgang/entré. Soveværelse med skabsvæg. Pænt badeværelse med toilet, muret brus, hånd­va­skar­ran­ge­ment og gulvvarme. Stor, lys stue med brændeovn og udgang til haven. Udestue med direkte adgang fra stuen.

Derudover forefindes:
Stort værksted/hobbyrum med hejseport, støbt gulv og god op­be­va­rings­plads - velegnet til motorcyklen, cyklerne o.l.

Flot og ind­flyt­nings­klar 1-plans villa med god indretning, 4 værelser og skøn, aflukket have - beliggende i roligt kvarter i kort afstand til Rønne by!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105445
Boligareal
143 m²
Vægtet areal
156 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
815 m²
Antal etager
1
Byggeår
1964
Energimærke
C
Liggetid
9 dage

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83