Villa fra EDC

Søstien 4

3700 Rønne

12.000.000 kr.

4/3 rum, 204 m²

Nyere opført funkis-villa i smagfuld stil, beliggende i 1. række til vandet med imponerende havudsigt.

For enden af Søstien finder du denne helt fantastiske, nyere opførte funkis-villa på 204 m² fra 2018 - beliggende direkte til Østersøen med en imponerede havudsigt og egen trappe ned til vandet.

Denne stilrene, sortmalede trævilla fremstår i fremragende stand og byder på en yderst smagfuld stil med et væld af lækre detaljer og gode løsninger, der gør dette hjem til noget helt særligt. Boligen er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, bygget i kubistisk stil med indskudte etager, som giver en gennemtænkt indretning med rummelige og lyse rum, hvor ude- og inde områder hænger sammen.

Fra det første øjeblik man møder boligen, bemærker man straks de mange gode valg der er truffet i villaen, og hvordan moderne elementer og kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler mødes. Lysindfaldet fra de store vinduespartier, sikrer ikke blot et fantastisk lysindfald, men giver også en enestående udsigt over havet - uanset om man er i underetagen, på badeværelset, i stuen, køkkenet eller på en af de skønne terrasser, hvor man kan nyde de betagende solnedgange.

Ejendommen er beliggende helt ud til vandet, på en blind vej i roligt og eftertragtet område i Rønne nord, hvilket sikrer en fredelig og rolig atmosfære. I kort afstand til ind­købs­mu­lig­he­der, dag­in­sti­tu­tio­ner, skoler, idræts­fa­ci­li­te­ter, Nordskovens smukke natur med løbe- og cykelruter, samt Antoinette badestrand m.m.
Boligen er opvarmet med en effektiv luft til vand-varmepumpe med gulvvarme i hele beboelsen og solceller på taget, hvilket gør det både økonomisk og miljøvenligt med energimærke A2020.

Uden­dør­s­a­re­a­ler­ne er lige så imponerende som selve boligen. Den smukke carportbygning giver plads til to biler under tag, et isoleret værksted samt hobbyrum/aktivitetsrum med egen lille terrasse, hvilket giver mulighed for at indrette et ”gæsteanneks”, teenageværelse eller lignende.
Haven er enkel og overskuelig, med skærvebelagt areal, lille græsareal med diverse krukker og bede, fliseareal, udendørsbruser samt et stort lækkert terrasseområde med pragtfuld udsigt og egen nedgang til vandet, hvor der findes yderligere en terrasse.

Boligen indeholder:
Entré med smuk trappe til stuen, gar­dero­be­af­snit samt gæstetoilet. Nedgang til værelsesgang, 2 gode værelser, begge med havudsigt og udgang til terrasse. Lækkert badeværelse med toilet, brus, håndvask m.m. For­æl­dre­af­de­ling med soveværelse, walk-in closet, stilfuldt indrettet badeværelse, toilet, samt pragtfuld udsigt.
Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, håndvask, skabe samt diverse tekniske installationer.Stuen og køkken-alrummet er husets hjerte. Et kva­li­tets­køk­ken fyldt med detaljer, gode hvidevarer, vinkøleskab, samt tre trin ned til stuen. Stuen er hyggelig og indbydende med direkte adgang til terrassen, hvor man kan nyde udsigten over havet.

Derudover forefindes:
Carport med plads til to biler samt ladestander til elbil. Værksted. Hobbyrum/aktivitetsrum.
Søstien 4 er ikke blot et hjem, men en oplevelse i sig selv. En unik mulighed for at få en stilfuld funkis-villa med fantastisk beliggenhed i 1. række til vandet.
Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv denne perle på Bornholm.

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105627
Boligareal
204 m²
Vægtet areal
212 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.405 m²
Antal etager
2
Byggeår
2018
Energimærke
A2020
Ejerudgifter pr. md.
5.623 kr.
Pris/m²
56.604 kr.
Pris
12.000.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
25 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
600.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
68.611 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
54.315 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83