Villa fra EDC

Fællesvej 12, Almindingen

3720 Aakirkeby

1.195.000 kr.

3/1 rum, 194 m²
Nyhed

Delvis moderniseret ejendom uden bopælspligt, beliggende i smuk natur med udsigt til Almindingen og Ekkodalen!

På en fredfyldt vej midt i et meget naturskønt område lige op til Almindingen, finder du denne delvis moderniserede villa på 194 m² uden bopælspligt. Ejendommen byder på et væld af muligheder både indvendigt og udvendigt, og for den rette køber med kreative visioner og færdigheder, kan denne ejendom blive til noget helt unikt.

Dette sted byder på fred og ro, et rigt dyreliv og en omgivende natur, der repræsenterer noget af det bedste Bornholm kan byde på, med skøn udsigt til marker, Almindingen og Ekkodalen. Beliggende cirka 4 kilometer fra Aakirkeby, hvor du finder et udvalg af faciliteter såsom skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der og sport­s­fa­ci­li­te­ter.

Ejendommen er opført i gulmalet facader, et tag af betonsten og en blanding af ældre og næsten nye vinduer i hele stueplan. Den nuværende ejer har startet renove­rings­ar­bej­det af boligen, og det er tydeligt at se, hvilke visioner ejeren har haft for stedet. Så hvis du drømmer om en idyllisk beliggende ejendom omgivet af smuk natur, med god plads, gode muligheder og mindre stykke jordareal til – så er Fællesvej 12 bestemt værd at få fremvist.

Grunden er en vidunderlig grund på 9.029 m², som indbyder til udeliv. Anlagt med indkørsel med plads til flere biler, en hyggelig vognport ind til lille gårdsplads samt en stor og spændende have med græsplæne, diverse beplantning, smukke klip­pe­frem­s­pring m.m. Desuden findes der et stort græsareal, som er omkranset af tæt bevoksning.

Ejendommen er beliggende i et område hvor bopælspligten er ophævet, hvilket betyder ejendommen kan bruges til helårsbeboelse eller som flexbolig (fritidshus).

Ejendommen indeholder følgende:
Entré/mellemgang med klinkegulv og trappe til 1. sal. Nyt køkken i moderne stil, med god skabsplads, gode løsninger og åbent til spiseafdeling. Stue med flotte gulve og store vinduer med skønt lysindfald. Hyggelig opholdsstue med brændeovn. Badeværelse med håndvask, brus og gulvvarme. Toilet med håndvask. Soveværelse med nyt trægulv.

1. salen er nedrevet og fremstår uudnyttet - her er der gode muligheder for indretning af ny 1. sal med skøn udsigt til Ekkodalen.

Derudover forefindes:
Fyrrum/værksted med pillefyr og tilhørende opbevaringsrum. Garage/udhus i træ. Ældre udhuse.

Øvrige oplysninger:
Ejendommens vandforsyning er via egen brønd, men der er mulighed for at tilslutte sig offentligt vand. Ejendommen har indlagt fibernet.

En skønt beliggende ejendom med gode muligheder, midt i smuk natur tæt til Almindingen, Ekkodalen og Aakirkeby!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105377
Boligareal
194 m²
Kælder
6 m²
Vægtet areal
214 m²
Rum/værelser
3/1
Grundareal
9.029 m²
Antal etager
1
Byggeår
1924
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
2.252 kr.
Pris/m²
5.584 kr.
Pris
1.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
3 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.907 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.464 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83