Villa fra EDC

Gavlegade 17, Aarsdale

3740 Svaneke

5/3 rum, 174 m²
Solgt

Fantastisk beliggende villa i 1. række til klipperne og vandet - med skøn havudsigt og uden bopælspligt.

Denne spændende og sjældent udbudte ejendom er beliggende i det hyggelige Aarsdale, på en skøn og charmerende grund direkte til klipperne og havet - hvorfra man har en formidabel udsigt, der ikke findes meget bedre på den side af øen.

Aarsdale er et lille hyggeligt fiskerleje på Østbornholm, hvor havnen er et naturligt centrum med fiskerbåde, lystbåde, vandsport, silderøgeri, de populære spisesteder Mikkeler & Gorm´s samt Aarsdale-boernes egen drevet købmand "Høkeren", hvor man har alle de mest nødvendige dagligvarer diverse bornholmske specialiteter.

Aarsdale er beliggende et par kilometer syd for det eftertragtede Svaneke, hvor der bl.a. forefindes ind­købs­mu­lig­he­der, glaspusteri, røgeri, flere restauranter, skole, sport­s­fa­ci­li­te­ter m.m. Derudover finder man natur- og skovområdet Pa­ra­dis­bak­ker­ne, et par kilometer vest for Aarsdale – perfekt til vandreture da højlyngstien går tværs igennem Pa­ra­dis­bak­ker­ne og Kyststien Bornholm går igennem Aarsdale.

Ejendommen fremtræder i pæn, velholdt og moderne stand, i en smuk og charmerende stil, med dejligt lysindfald og smagfuld indretning/møblering - opført i hvidmalet facade, termovinduer samt flot, rødt tegltag m.m.

Grunden er en hyggelig og velpasset grund på 535 m², anlagt med egen P-plads ved haveindgangen mod Skarvigen, charmerende have med græsplæne, hyggelig og "aflukket" sandstens terrasse, diverse flot og ældre beplantning samt en skøn terrasse med pragtfuld udsigt. Ved klipperne foran grunden er der mulighed for at bade, her findes der badebro og badestige placeret mellem klipperne, således man nemt og hurtigt kan starte dagen med en tur i vandet.

Ejendommen indeholder følgende:
Entré. Lyst badeværelse med toilet, håndvask, badekar m.m. Stort bryggers-/vaskerum med skabsplads, vaskemaskine, fjernvarmeunit m.m. Skøn, lys stue med flot trægulv, brændeovn, rustikke lofter med synlige bjælker samt udgang til terrasse med en pragtfuld havudsigt. Soveværelse. Hyggelig TV-stue med trægulv og flot muret trappe med indbygget pejs. Smagfuldt, nyere Svanekøkken med hvidevarer - åbent til stue og med udgang til haven.

1. salen, som er med loft til kip, indeholder:
Stort opholdsrum med en virkelig flot udsigt - mulighed for at etablere ekstra værelse. Soveværelse med trægulv og hems til opbevaring.

Derudover forefindes:
Hyggeligt orangeri. Redskabsskur/brændeskur.

Bemærk at ejendommen er beliggende i et område uden bopælspligt, hvorfor huset kan anvendes som helårsbolig eller flexbolig (fritidshus).

En flot og charmerende villa UDEN bopælspligt - med fantastisk havudsigt og direkte adgang til klipper og vandet, i det idylliske Aarsdale!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105407
Boligareal
174 m²
Kælder
4 m²
Vægtet areal
171 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
535 m²
Antal etager
1
Byggeår
1890
Ombygget
1993
Energimærke
D
Liggetid
55 dage

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83