Villa fra EDC

Strandvejen 63B, Sandvig

3770 Allinge

6/3 rum, 156 m²
Solgt

RENOVERET BYVILLA, BELIGGENDE IMELLEM ALLINGE OG SANDVIG, MED DEJLIG HAVE, UDSIGT TIL ØSTERSØEN OG UDEN BOPÆLSPLIGT!

I den hyggelige og attraktive Allinge/Sandvig by, på det meget efterspurgte nordbornholm finder du Strandvejen 63B, som er en spændende og flot renoveret byvilla, med skøn udsigt til Østersøen - og som en bonus er ejendommen UDEN BOPÆLSPLIGT!

Ejendommen ligger på en skøn og let skrånende grund. Fra ejendommen er der kort gåafstand til den idylliske Sandvig by, som bl.a. byder på flere gode spisesteder, det populære Kalas is, lille hyggelig havn med sauna, dejlig sandstrand med badebro samt noget af det smukkeste natur Bornholm kan byde på med bl.a. Hammerknuden, Hammerhavn og Hammersøen m.m.

Folkemødebyen Allinge ligger også i gå-afstand fra ejendommen, og her findes der gode ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter, caféer, diverse detailbutikker, hyggeligt havnemiljø og det meget populære spillested Gæsten, som hvert år tiltrækker nogle af de største danske kunstnere.

Ejendommen, som har gennemgået en nydelig renovering med respekt for ejendommen, er opført i 1½-plan, malede facader, termovinduer samt rødt tegltag. Sidebygning er opført med træfacader og tagpaptag m.m.

Grunden er på 897 m², er anlagt med hyggeligt gårdmiljø, med stor overdækket træterrasse, og både brostens- og flisebelagte arealer, samt hyggelig have med græsplæne, træer og anden beplantning, der skråner op bag ejendommen.

Ejendommen der oprindelig er opført i år 1890, fremstår idag efter renovering, i flot lys og ind­flyt­nings­klar stand, indeholdende:

Stueplan: Entre med skabe, klinkegulv og udgang til træterrasse. Pænt og lyst køkken med hvidevarer og gulvvarme. Værelse/kontor med udgang til træterasse. Mellemgang med trappe til 1. sal. Pænt lyst fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, hånd­va­skear­ran­ge­ment, bruseafsnit, vaskemaskine og gulvvarme. 2 dejlige lyse stuer en-suite - adskilt med glas fløjdøre. Bemærk flot udsigt til havet/Østersøen fra stue.

OBS - flotte lyse plankegulve til stuer og værelse.

1. sal: Stor møblerbar repos/opholdsstue. Kvist/børneværelse med sovealkove - og skøn udsigt. Stort gavls­ove­væ­rel­se. 2 gode børneværelser.

OBS - flotte lyse plankegulve til stuer og værelse.

Herudover forefindes bl.a. følgende:
Stor sidebygning benyttet som anneks (registreret som udhus) indeholdende: Rustikt og charmernde opholdsrum med vask og indgang fra Strandvejen. Lille badeværelse med toilet, håndvask, bruseafsnit og gulvvarme. Rum med vand­blød­gø­rings­an­læg. Stor bryggers med flisegulv og udgang til haven. Udhus.

DRØMMER DU OM EN VELBELIGGENDE, RENOVERET VILLA PÅ NORDBORNHOLM - UDEN BOPÆLSPLIGT - SÅ GIV OS ET RING PÅ 5695 5683, FOR EN AFTALE OM EN FREMVISNING.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DIG DENNE FLOTTE EJENDOM!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105405
Boligareal
156 m²
Vægtet areal
168 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
897 m²
Antal etager
1
Byggeår
1890
Energimærke
C
Liggetid
15 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at kende sit lokalområde, og vigtigheden i at gøre sig umage. Som "indfødt" Bornholmer kender jeg min Ø, og jeg gør mig umage hver dag, for at yde den bedste service både for mine sælgere og købere, for at leve op til vores slogan "En del af Øens liv".

Kurt Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

kurt.mortensen@edc.dk20 21 59 05EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83