Villa fra EDC

Pellegårdsvej 2, Rutsker

3790 Hasle

5/5 rum, 150 m²
Købsaftale underskrevet

En naturoase på Nordbornholm, med alt hvad den bornholmske natur kan tilbyde!

Mindre, 3-længet landejendom ved den smukke sø Nydam i Rutsker sogn - lidt udenfor alfarvej i en af de smukkeste egne på Bornholm. Ejendommens historie strækker sig tilbage til 1880 og bygningerne er placeret øverst i haven - med et fald på ca. 3 meter ned til den bagerste del, hvor søen ligger.

Ejendommens bygninger er stort set ryddet og klargjort til nyt projekt - enten med anvendelse af eksisterende bygninger, eller opførelse af helt ny bolig. Der foreligger skitseprojekt som idéoplæg for ny ejer, men et selvstændigt projekt er naturligvis en mulighed. Ejer har installeret vandværksvand og ny hovedtavle til el - og foretaget en del arbejde omkring omfangsdræn m.v., så en god bid af forarbejdet er klaret.

Området har i øvrigt ikke bopælspligt, så ejendommen kan benyttes til enten helårsbolig eller fritidshus, helt efter ejers ønsker og behov.

Til Allinge er der ca. 7 km - hvor der findes dag­lig­va­re­ind­køb, skole, børnehave, strand, restauranter og det kendte Folkemøde. Til Rønne er der ca. 15 km.

Grunden er ialt ca. 21.000 m² og består af en stor have med mange slags træer og buske, en skov med grundfjeld, en slugt med klipper og vandløb - samt et par uopdyrkede markstykker, eng og egen sø. Dyrelivet er i en klasse for sig både i vand, på land og i luften, så der er nok at kigge på og lytte til. Dertil kommer, at der i nærområdet findes en del aktiviteter med "rewildering", hvor man genskaber og udvider naturens premisser i skov og på marker. Ting, som mange anser for at blive en efterspurgt mangelvare i fremtiden.

Ejendommen består af beboelse/stuehus mod haven med eternittag. Huset er ikke opvarmet eller isoleret og hovedparten af indretningen i stueetage og på 1. sal er fjernet.
Sidebygningen med tag af gamle cementtagsten indeholder bryggers med brændeovn, og det er her de nye installationer er ført ind.
Den sidste bygning har tidligere været stald, og har tag af gamle stålplader.

Mellem bygningerne findes en lukket granitbelagt gårdsplads ud mod Pellegårdsvej, hvor der er par­ke­rings­mu­lig­he­der for ejer og gæster. Vejen benyttes stort set kun af de få lokale beboere - hvoraf en del kun bor der i en del af året.

En sjældent udbudt naturejendom - med mange muligheder for at tilpasse sine egne ønsker i boligen.

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105443
Boligareal
150 m²
Vægtet areal
186 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
20.902 m²
Antal etager
2
Byggeår
1880
Ombygget
1968
Energimærke
G
Liggetid
42 dage

Din bolig er ikke bare et hus - men dit hjem

Boligen giver tryghed og skal i lang tid være rammen omkring dig selv om din familie. Derfor bruger jeg mit lokalkendskab som indfødt bornholmer til på bedste måde at hjælpe dig fra hjem til hjem - både når du køber og når du sælger.

Steffen Damgaard

Ejendomsmægler & Valuar MDE

steffen.damgaard@edc.dk20 29 68 00EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83