Villa fra EDC

Spurvevej 18

4000 Roskilde

5/4 rum, 126 m²
Solgt

Familievilla med 169 beboelseslign kvadratmeter

For enden af en rolig, lukket villavej ligger denne charmerende og familievenlige villa blot ganske få skridt fra La­de­gårds­par­ken, også kendt som Ladegårdsstien. Beliggenheden er ideel for børnefamilier, da villaen er omgivet af idylliske stisystemer.
Alt, hvad en børnefamilie har brug for, er kun 5 minutter væk på cykel. Fuglebakkens Børnehave, Børnehuset Ravnen, Himmelev Skole, Klos­ter­marks­sko­len, gymnasiet og idrætshallen ligger alle lige i nærheden. Der er også kun 5 minutter til Trekroner Station og Meny.
Med 10 minutters cykeltur kan du nå Roskilde Havn, Ro’s Torv eller gågaden midt inde i Roskilde.
Villaen er blevet ombygget ad flere omgange og tilbyder nu 4 regulære værelser samt en ekstra te­e­na­ge­af­de­ling, der dog ikke er godkendt til beboelse. Der er masser af indbyggede skabe og en rummelig mellemgang med ekstra op­be­va­rings­plads.
Husets hjerte er det store sned­ker­de­sig­ne­de køkken-alrum, som samler familien til hyggelige stunder. Den rummelige opholdsstue har en brændeovn, og udestuen fører direkte ud til terrassen.
Villaen har to flotte badeværelser, hvilket er en velsignelse, når familien har travlt om morgenen.
Haven er perfekt til leg og afslapning med en stor terrasse, udespa og shelter, så I kan nyde sommernætterne under åben himmel.
Himmelev er et eftertragtet område i det nordøstlige Roskilde, kendt for sine grønne omgivelser som f.eksHimmelev Mose. Her finder børnene nemt legekammerater, og familier kan nyde det rolige og trygge miljø.
Denne villa er det ideelle hjem for den store familie, der søger både plads og komfort samt masser af legekammerater i skønne omgivelser.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
40204294
Boligareal
126 m²
Vægtet areal
140 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
863 m²
Antal etager
1
Byggeår
1964
Energimærke
D
Liggetid
395 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Poulsen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kpo@edc.dk53 84 11 90EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Støden 9, 4000 Roskilde

402@edc.dk46 30 50 40