Villa fra EDC

Tjærebyvej 234

4030 Tune

6/4 rum, 161 m²
Solgt

Rummelig have, ideel beliggenhed

Velkommen til denne charmerende villa på Tjærebyvej 234, 4030 Tune, der byder på en hyggelig nostalgi. Denne skønne villa, opført i 1959 og ombygget i 1973, har bevaret sin autentiske charme og byder samtidig på alle de muligheder en moderne familie kan ønske sig. Med et boligareal på 161 m² er der rigelig plads til at udfolde sig. Villaen byder på tre rummelige værelser, der er ideelle som soveværelser eller kontorer, og en fin kælder på 58 m², der giver ekstra plads til opbevaring eller hob­by­ak­ti­vi­te­ter. Beliggenheden er også god. Villaen ligger på en 716 m² stor grund, der giver masser af plads til leg og afslapning. Haven er hyggeligt og ugeneret og byder på smukke grønne områder og en sydvendt terrasse, hvor du kan nyde som­mer­af­te­ner­ne i godt selskab. Området omkring villaen er præget af ro og natur. Der er mulighed for parkering af 2 biler. Tune byder på en venlig atmosfære og har alle de nødvendige faciliteter som skoler, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport inden for kort afstand. Her kan du finde den perfekte balance mellem byliv og natur. Denne villa er en skjult perle, der venter på at blive opdaget af en ny familie. Med sin charme, rummelighed og fantastiske beliggenhed er den et ideelt hjem for dig, der ønsker at skabe smukke minder og trives i et harmonisk miljø. Tag kontakt i dag for at planlægge en besigtigelse og oplev denne skønne villa selv.
Tune er en dejlig by at bo i, med masser af muligheder for både børn og voksne. Byen har et rigt idrætsliv centreret omkring Tune IF, med flere forskellige afdelinger, hvor man kan dyrke alt fra fodbold og håndbold til gymnastik og tennis. Tune Skole er en vigtig del af byen, og både på Lunden og i Højen er der fokus på børnenes udvikling og trivsel.Natur er også en vigtig del af Tune, og byen ligger tæt på Hedeland, hvor man kan nyde løbeture, cykelture og rideture i den smukke natur. Der er også en golfbane i nærheden, hvor man kan dyrke sin interesse for golf.Tune har gode ind­købs­mu­lig­he­der, med både supermarkeder og mindre spe­ci­al­bu­tik­ker. Der er også cafe og hvor man kan nyde en kop kaffe med vennerne.Byen ligger i bekvem afstand til både Roskilde og Greve, og der er gode trans­port­mu­lig­he­der med 600 S bussen, som kører mellem de to byer og stopper i Tune. Hvis man har brug for at komme til København, er motorvejen kun ca. 6 km væk, og man kan komme til Rådhuspladsen på ca. 35 minutter.Alt i alt er Tune en skøn by at bo i, med masser af muligheder for både børn og voksne. Byen har en god balance mellem byliv og natur, og der er altid noget at lave og udforske. Hvis man søger en by med ro og tryghed, samtidig med at man har let adgang til større byer, er Tune et godt valg.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Greve (52.157 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.421 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.896 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.003 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
22,1

Oplysninger

Sagsnr.
40101762
Boligareal
161 m²
Kælder
58 m²
Vægtet areal
197 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
716 m²
Antal etager
1
Byggeår
1959
Ombygget
1973
Energimærke
E
Liggetid
212 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeannie Palmund

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jpa@edc.dk51 32 55 6158 58 71 22EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Tune Center 8B, 4030 Tune

401@edc.dk46 13 91 00