Villa fra EDC

Vesttoften 30

4040 Jyllinge

5/4 rum, 214 m²
Solgt

Når kvalitet og exceptionel udsigt går hånd i hånd

Vi har fået æren af at udbyde denne helt fantastiske udsigtsejendom i Jyllinge. Huset ligger i første række til Roskilde Fjord, hvilket giver ro, idyl og selvfølgelig panoramaudsigt over fjorden – En fantastisk udsigt man skal opleve!
Fra det øjeblik man træder ind i boligen, fornemmer man straks at der er tale om et helt specielt hus, på den gode måde. Her er både kælet om detaljerne, kvaliteten er i top og her er ikke sprunget over hvor gærdet er lavest, på noget tidspunkt. Her kan bl.a. nævnes Petersen-tegl, IHC Quooker, Vola blan­dings­bat­te­ri, indbyggede B&W højtalere i loftet og elektriske gardiner. Ydermere er huset ekstremt energivenlig med jord­var­me­sy­stem.
Entréen er rummelig og indbydende med højt til loftet og masser af lysindfald. Her er direkte adgang til husets store stue, som fungerer som husets alrum med det flotte Svane-køkken med Siemens Studioline-serien. Hvis man kan få øjnene fra de store vinduespartier og den vilde udsigt, så opdager man mange fine detaljer som aku­stik­lof­ter­ne, de fuldmurede vægge og sam­men­sæt­nin­gen af materialerne – Et sted hvor man har lyst til at leve. Fra stuen er der adgang til en overdækket terrasse, hvorfra grillaftenerne kan skabes og solnedgangen nydes.
Huset har i alt 3 børneværelser samt et fitnessrum, som eventuelt kan laves om til værelse, kontor eller andre behov. For­æl­dre­af­de­lin­gen er det 4. værelse, hvor udsigten igen er i fokus og et helt fantastisk badeværelse med bruseniche og fritstående badekar – meget tættere på en wel­l­nes­saf­de­ling kommer man ikke. Der er endnu et gæ­ste­ba­de­væ­rel­se i forbindelse med stuen samt et stort bryggers til dagligdagens gøremål.
Til huset er også en fuldmuret garage i matchende Petersen-tegl, med plads til to biler. Yderligere er der god plads til gæsteparkering.
Haven er nem og robotten kan klare det meste, så livet kan nydes i fulde drag med familien.

Jyllinge byder på så meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et "Lille Skagen". I dag er der lidt mere end 10.000 indbyggere i Jyllinge, vi har 2 store skoler, mange dag­in­sti­tu­tio­ner, 2 lystbådehavne og en gammel jol­le­fi­ske­ri­havn. Idræts­fa­ci­li­te­ter med bl.a. idrætshal, stor oplyst kunststof-fodboldbane samt svømmehal. I Jyllinge Centret findes der alle de ind­købs­mu­lig­he­der, som du har behov for i dagligdagen.

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
40402561
Boligareal
214 m²
Vægtet areal
232 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.205 m²
Antal etager
1
Byggeår
2020
Energimærke
A2015
Liggetid
445 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Løgstrup

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jlo@edc.dk93 97 11 0558 58 74 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyl­lin­ge­cen­tret 7, 4040 Jyllinge

404@edc.dk46 73 02 01