Villa fra EDC

Poppelvej 4

4060 Kirke Såby

4/3 rum, 98 m²
Købsaftale underskrevet

Velbeliggende 1-plans villa!

1-plans villa med god beliggenhed i det familievenlige kvarter, Chri­sti­ans­min­de. Ejendommen trænger til en kærlig hånd, men for det rette køber er der fuld af ud­vik­lings­mu­lig­he­der. Ejendommen er velindrettet og egner sig på trods af størrelsen ideelt til den mindre børnefamilie. Her er bl.a. 3 gode værelser og stor stue, hvor familielivet kan udfolde sig. Der er blevet skiftet til energivinduer flere steder i ejendommen de seneste år.

Beliggende i Chri­sti­ans­min­de, som er et af de mest attraktive villakvarterer i Kr. Såby. Den hyggelige landsby har de senere år udviklet sig til en tilflytter-by, som er i hastig udvikling. Fra ejendommen er der kort til populær folkeskole op til 9. klassetrin, institution i villakvarteret, Daglibrugsen, forsamlingshus, pizzeria samt idrætshal og stort fodboldanlæg. Der er gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der i byen, hvor der går busser flere gange i timen mod Hvalsø og Roskilde. Ligeledes er der mindre end 5 min. kørsel til Holbæk motorvejen. I Kr. Såby er der smuk og landlig natur, og byen er omkranset af kuperede marker og vidder, ligesom Bjergskoven ligger i udkanten af byen. Der er heller ikke langt til Isefjorden eller Roskilde fjord, hvor der er gode bade- og fi­ske­mu­lig­he­der.

Ejendommen indeholder: Rummelig entré. 2 gode børneværelser/kontorer. Stort for­æl­dresove­væ­rel­se. Badeværelse med kar og brus. Velindrettet spisekøkken, hvor der er god skabs- og arbejdsplads - samt mulighed for mindre spiseplads. Lys og velindrettet stue med plads til sofagruppe og spi­sear­ran­ge­ment. Fra stuen er der direkte adgang til udestue, hvor sommeren kan forlænges til langt ud på efteråret. Derudover godt bryggers med direkte adgang til værksted. Fra entréen er der direkte adgang til god muret garage. Til ejendommen hører skøn og privat have med nedsænket terrasse samt flere hyggekroge.

Et godt tilbud til køberen, som ønsker at sætte sit eget præg på en attraktiv beliggenhed.

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43305171
Boligareal
98 m²
Vægtet areal
110 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
850 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Energimærke
F
Liggetid
131 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11