Villa fra EDC

Kildebæksvej 13, Vetterslev

4100 Ringsted

1.495.000 kr.

3/2 rum, 93 m²

PÆN OG YDERST VELHOLDT 1 PLANS VILLA

Skøn villa beliggende i den lille by Vetterslev blot 6 km fra Ringsted.
Den yderst velholdte gråmalet villa med røde betontagsten fra år 2006, fremstår lys og dejlig.
Boligens 93 m2 byder på et pænt og lyst køkken med lille spiseplads, stue med dejligt lysindfald, 2 gode værelser, badeværelse samt et flot bryggers. Ejendommen har også en tilhørende garage på 36 m2.
Fra stuen har du direkte udgang til en stor sydvendt fliseterrasse som er delvist overdækket, herfra har du udsyn over en skøn have, hvor mange timer kan nydes.
1 plans villaen er perfekt beliggende for det unge par eller børnefamilien, da området gennem de seneste år har haft en stor udvikling, hvor et godt socialt liv er opbygget for både børn og voksne. Yderligere er kvarteret børnevenligt med sikre stier til bl.a. Ringsted Lilleskole der ligger under 2 kilometer fra ejendommen. Børnene kan også benytte den lokale skolebus.
Få minutters kørsel fra ejendommen befinder du dig i Ringsted, som byder på et stort campusområde med højt udbud af uddannelser samt masser af ind­købs­mu­lig­he­der heriblandt Outletcenteret. Fra Ringsted finder du gode forbindelser til bl.a. København og Odense i bil såvel som tog.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Thomas Christensen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

tc.410@edc.dk40 41 19 9140 41 19 91EDC Selandia Ringsted