Villa fra EDC

Korshavevej 7, Assendløse

4130 Viby Sjælland

4/3 rum, 123 m²
Solgt

Udsigtsvilla i Assendløse

Velkommen til denne indbydende og velindrettede villa, der med den skønneste udsigt ligger i charmerende Assendløse. Herfra har du nem adgang til Viby Sj., hvor du finder alt, du har behov for i din hverdag – fra indkøb og byggemarked til institutioner, skoler og idrætsforening. Derudover også Viby Sj. Station, hvorfra du har direkte forbindelse til Roskilde og København.
Villaen byder velkommen i en fin entre, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra har du adgang til badeværelset og toilettet, der begge er udført i neutrale (hhv. hvide og sorte) fliser. Hvis du ønsker at lave om, kan du med fordel enten slå de to sammen og lave et meget stort badeværelse eller måske tænke kreativt og få plads til to badeværelser. Fra gangen har du også adgang til husets værelser. I dag er der indrettet to værelser, da der er åbnet op mellem to af værelserne. Har du behov for det, kan du dog let reetablere, så du har tre gode værelser.
Køkken/alrum/stue-miljøet er husets hjerte. Her kan du nyde det store åbne rum, hvor køkkenet med den store ø fletter fantastisk sammen med både spise- og sofaareal. Herfra har du også adgang til baghaven og fra alrummet og haven har du den skønneste udsigt over engen, der grænser op til haven.
Det kan desuden nævnes, at det meste af huset har gulvvarme.
I haven har fokus været at skabe flere forskellige charmerende kroge, så du selv kan bestemme, om du ønsker direkte sol eller skygge i løbet af dagen.
Foruden villaen byder ejendommen også en god brugbar carport med indbygget udhus, som sælger har udnyttet som hobbyrum, og du kan med fordel gøre brug af den til alverdens ideer – om det er værksted, krea-rum eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige.

Beliggenheden er ideel til børnefamilien. På Korshavevej er der nemlig anlagt gæsteparkering til vejens gæster samt en legeplads, og du kan nyde, at vejen er lukket, så du skal ikke være nervøs for leg på vejen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
40204489
Boligareal
123 m²
Vægtet areal
130 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
906 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Ombygget
2003
Energimærke
C
Liggetid
167 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Frederik Bøgeskov

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

fbo@edc.dk20 46 29 5158 58 77 35EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Støden 9, 4000 Roskilde

402@edc.dk46 30 50 40