Villa fra EDC

Ørnehøj 10

4140 Borup

5.675.000 kr.

6/5 rum, 175 m²
Åbent hus med tilmelding 5. maj 10:00 - 16:00

Lys og skønt beliggende, moderne villa fra 2021

Drømmer du om et nyere hjem, hvor der er tænkt på selv mindste detalje, så kig med her.

Villaen er beliggende i nyt attraktivt villaområde i Borup, som nabo til områdets grønne kile, med udsigt over byen samt en lille sø, som er områdets store regn­vands­bas­sin.

Bolig fra 2021 med ydermure i moderne grå mursten, sa­del­tags­kon­struk­tion pålagt de meget lang­tids­hold­ba­re teglsten af ler, med ar­ki­tekt­ta­gren­der og med indbygget muret carport med plads til 2 biler.

Energimærke A2020.

Du ankommer til villaen via en rolig lukket vej, og mødes allerede udefra af de gennemgående ekstraordinære materialevalg i form af sand­stens­fli­ser i indkørslen.

Villaen entreres via stor hall-lignende entre med skabsvægge med skydelåger på begge sider, der udover at skjule overtøj mv., er indrettet med vaskesøjle, samt alle ejendommens installationer. Herfra mødes man af stort køkken alrum med fantastisk lysindfald fra de store glaspartier mod haven. Rummet gøres endnu større af den ekstraordinære loftshøjde overalt i huset, og som bl.a. i stuen er på næsten 3 meter. Hertil er loftet udført med diskrete designpaneler som akustikloft.

Køkkenet er fra HTH og udelukkende med kva­li­tets­hvi­de­va­rer fra Siemens og Bosch, og særligt skal fremføres den indbyggede Thermex emhætte samt cen­tral­støv­su­ger. Et smart hjem hvor emhætte og diverse andre hvidevarer samt ven­ti­la­tions­an­læg og varmepumpe kan styres direkte fra din telefon. Køkkenet fremstår med køkken-ø med 3 siddepladser, god skabsplads i en lys grå nuance og med charmerende indbygget alkove, hvor børn og voksne kan finde ro og nærvær i køkkenet.

Huset er designet i moderne herskabelig stil med indbyggede sned­ker­løs­nin­ger og gennemgående plankegulve i hele huset samt neutrale og moderne klin­ke­be­læg­nin­ger i entre samt badeværelser.
Fra alrummet er der adgang til stue i forskudt plan med meget stort san­se­vin­du­es­par­ti med udsigt over vandet i den lille sø. Boligen er særdeles velindrettet uden spildplads og med hele 4 sove/børneværelser. Badeværelserne er store og lyse, og det største badeværelse emmer af spa-følelse - der er endda klargjort med terrassedør og udendørs vandhane til potentielt udendørs bad mm.

Netop også ved anlæg af ejendommens udenomsarealer er der generelt tænkt meget over detaljerne, med 3 anlagte terrasser placeret så man kan følge solens stråler. Om morgenen kan man træde ud i den store gårdhave afskærmet fra nysgerrige blikke- også belagt med sandsten, og hvor man mødes af de skønneste roser.

Om aftenen kan man træde ud på den vestvendte store terrasse opført i ved­li­ge­hol­del­ses­frie cedertræ, det gennemgående i materialevalg ses bl.a. ved at cedertræet går igen til både planteespalier i gårdhaven, til legehuset og sandkassen.

Haven er omkranset af bøgehæk og bærbuske, som du er så godt som selvforsynet af, herudover er der plantet adskillige frugttræer samt nøddetræer og buske, samt anlagt lille køkkenhave og små højbede til krydderurter mv.

Alt i alt en bolig for den kredsne køber, der ønsker et hjem udover det sædvanlige.

Boligen er placeret ikke langt fra flere skoler, blandt andet den populære privatskole som flere gange har toppet CEPOS, tæt på mange gode dag­in­sti­tu­tio­ner. Herudover ligger man i gåafstand til Kimmerlev sø hvor man bl.a. kan sejle kajak, bade og fiske. Borup ligger mellem Køge, Ringsted og Roskilde , og med toget fra Borup tager det 12 min til Roskilde eller Ringsted.

Fakta om Køge (62.848 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.284 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.102 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
47503585
Boligareal
175 m²
Vægtet areal
182 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
830 m²
Antal etager
1
Byggeår
2021
Energimærke
A2020
Ejerudgifter pr. md.
2.682 kr.
Pris/m²
31.181 kr.
Pris
5.675.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
35 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
285.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.560 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.024 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

EDC Selandia Vejgaard & Partnere

Ejbyvej 59, Ejby, 4623 Lille Skensved

475@edc.dk56 82 00 95