Villa fra EDC

Blindkildevej 5, Solbjerg

4270 Høng

2/1 rum, 161 m²
Solgt

Skøn beliggende landvilla med gode udbygninger!

Denne skønne landvilla, er til køberen der ønsker at bo midt ude i naturen, hvor der er fred, ro og udsigter så langt øjet rækker. Den gamle gård er oprindeligt fra 1880, men har i 2002 fået en gen­nem­renove­ring af stuehuset ude- såvel som indvendig. Derudover er der 3 længer på med gode ud­vik­lings­mu­lig­he­der, hvis de får lidt kærlighed. Her er blandt andet en lade med høj loftshøjde og elport, så der nemt kan etableres lift. Masser er op­be­va­rings­plads i de øvrige udbygninger, og mulighed for værksted mv.

Beliggenheden er fantastisk naturskøn, og ligger lige ude for den lille landsby Solbjerg. Her er marker så langt øjet rækker, og dyrelivet udfolder sig lige ude for døren. Der er marker til alle sider samt små remisser, hvor råvildtet kan boltre sig. Så her er virkelig mulighed for lange og afslappende gåture, hvor man kan nyde de afstressende omgivelser. I handelsbyen Høng, der ligger mindre end 10 min. fra ejendommen, finder man alt hvad man har behov for til hverdagens fornødenheder. Her er bl.a. skole, institutioner, flere ind­købs­mu­lig­he­der, butikscenter, idræts­fa­ci­li­te­ter og ikke mindst Høng station, hvorfra man med toget kan nå Slagelse på kun 11 min. Derudover tæt ved Kragerup Gods, hvor der er en storslået aktivitetspark, gour­metre­stau­rant samt hotelværelser.

Ejendommen indeholder: Hovedhuset byder velkommen med stor og indbydende entré. Stor stue med halvåbent køkken, hvor der er fine in­dret­nings­mu­lig­he­der. Køkkenet er et hyggeligt landkøkken med masser af skabs- og arbejdsplads. I stuen er der indbygget lille depotrum og koldkælder. Fra stuen er der adgang til stort værelse med walk-in. Herfra direkte adgang til flot badeværelse. Badeværelset har muret bruseniche og dekorative fliser. Der er gulvvarme i hele stueetagen. 1. sal: Stor stue/opholdsrum med mulighed for etablering af et eller flere værelser, samt toilet. Hertil gode udbygninger med masser af ud­nyt­tel­ses­po­ten­ti­a­le for enhver smag. Til ejendommen hører hyggeligt/aflukket gårdmiljø, og masser af hyggekroge hele vejen rundt, hvor man kan nyde udsigterne og privatlivet.

Bemærk at ejendommen er et insolvent dødsbo, hvorfor der ikke laves energimærke og som udgangspunkt heller ikke tilstands- og elrapport.

Fakta om Kalundborg (48.309 indbyggere)

Kommuneskat
24,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.684 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.475 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.228 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
17,9

Oplysninger

Sagsnr.
43305026
Boligareal
161 m²
Kælder
5 m²
Vægtet areal
157 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
2.514 m²
Antal etager
2
Byggeår
1880
Ombygget
2002
Liggetid
14 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11