Villa fra EDC

Damgårdsvej 16

4330 Hvalsø

6/5 rum, 172 m²
Solgt

Skøn 1-plans villa i børnevenligt kvarter!

Her har du muligheden for at erhverve en meget veldisponeret 1-plans villa på lukket vej. Ejendommen er på 172 m2, og er helt ideel for børnefamilien med bl.a. 2 badeværelser, masser af værelser og store skønne opholdsrum hvor familielivet kan udfolde sig. Ejendommen er løbende blevet renoveret gennem de seneste 20 år, hvor stort set alt har fået et løft både ude- såvel som indvendig. I nyere tid er der bl.a. lavet åbent Kvik-køkken, badeværelser, fjernvarmeunit, efterisoleret på loftet med 400 mm. granulat, indsat energivinduer, døre, gavle med Iver-plank samt veldisponeret have anlagt af en anlægsgartner. Dermed står huset meget ind­flyt­nings­klar til dets nye familie.

Beliggende på stille- og lukket vej og i meget familievenligt kvarter. Her kan børnene trygt færdes og der er stisystemer og fortove til det meste af byens faciliteter. Her er man tæt ved attraktiv folkeskole, flere dag­in­sti­tu­tio­ner, forskellige idræts­fa­ci­li­ter, 3 supermarkeder, handelsstrøget Søtorvet, biograf, cafeer og meget mere. Derudover er ejendommen beliggende mindre end 10 min. gang fra Hvalsø station, hvorfra man med toget kan nå København H på kun 38 min. Uden om Hvalsø by findes der en meget smuk natur i form af Storskoven, marker og kuperede åbne vidder.

Ejendommen indeholder: Indbydende entré og fordelingsgang. Åbent Kvik køkken i hvide elementer med god skabs- og arbejdsplads, samt alt i hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er der plads til stort spisebord. Fra køkkenet er der smukke franske døre ind til den velindrettede stue, hvor der er plads til stor sofagruppe og yderligere spi­sear­ran­ge­ment. Fra stuen er der adgang til skøn og isoleret udestue, som kan benyttes året rundt. Derudover 2 nyere renoverede badeværelser med murede brusenicher, gulvvarme samt dekorative og tidløse fliser. Stort bryggers med nyere hvidevarer og med separat indgang. 3 gode børneværelser. Kontor. For­æl­dresove­væ­rel­se med indbygget skydeskab samt udgang til udestuen. Gennemgangs/-depotrum med direkte adgang til ejendommens integreret garage som har nyere el-port. Garagen har værksted bagtil og det hele er isoleret. Haven er velanlagt af en havearkitekt, og den er fuld af biodiversitet. Her er vilde blomster og planter, hvilket gør haven meget smuk og frodig i sommerhalvåret. Endvidere er der gode terrasser og solspots, hvor som­mer­af­te­ner­ne kan nydes med god mad og hygge - i den meget private have.
En skøn bolig til børnefamilien der ønsker at bo centralt, men stadig tæt ved naturen!

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43305225
Boligareal
172 m²
Vægtet areal
183 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
745 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Ombygget
1976
Energimærke
C
Liggetid
64 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11