Villa fra EDC

Drosselvej 5

4450 Jyderup

4/3 rum, 106 m²
Solgt

1-PLANSVILLA I JYDERUPS POPULÆRE ”PIP-KVARTER”

Boligen er beliggende på en lukket vej i det yderst populære ”Pip-kvarter”, der er kendetegnet ved sin fantastiske beliggenhed lige op af skov og med få hundrede meter til Skarresø. I kvarteret finder I gode naboskaber, legekammerater og kort afstand til ind­købs­mu­lig­he­der.
I får derfor det bedste fra alle verdener med en central beliggenhed og en kort gåtur til en uovertruffen natur!

I Jyderup finder I folkeskole fra 0. - 9. klasse, sportshal og børnehusene Galaxen og Sølyst. I nabolaget findes her desuden flere private og kommunale dagplejere. Hvis I ønsker at børnene, skal på friskole er her i området to muligheder med Bregninge-Bjergsted og Højbo Friskole, med offentlig transport til begge skoler. Udover de gode sko­le­fa­ci­li­te­ter lokker byen med flere ind­købs­mu­lig­he­der, spe­ci­al­for­ret­nin­ger, spisesteder og meget mere. Hvis I ønsker at dyrke motion, er her både svømmehal, sportshal, tennisbaner, fodboldbaner, træningscentre mv. Til pendlerne skal det nævnes, at der er togstation i byen med regionalbanen, som kører mellem Kalundborg - Københavns Hovedbanegård. I bil findes der motortrafikvej, som ender ud i Holbæk Motorvejen få min. fra ejendommen. I kan køre til Kalundborg på ca. 20 min, Holbæk på ca. 25 min, Roskilde på ca. 35 min og Københavns Hovedbanegård på ca. 1 time.

Boligen er en fin 1-plansvilla, som er løbende moderniseret. Hele huset har loft-til-kip, hvilket giver en skøn rumfornemmelse. Derudover er der store vinduespartier i huset, som nærmest trækker haven ind i stuen og derudover giver stuen et dejligt lysindfald.

Planløsningen byder jer på: En rummelig entré, stort køkkenalrum, stue med en hyggelig brændeovn, luft-til-luft varmepumpe og udgang til udestue/vinterstue, et godt indrettet badeværelse, 3 soveværelser samt walk-in closet.
En utrolig velindrettet villa som giver plads til familier i forskellige størrelser.

Sælgerne har i deres ejertid bl.a. etableret et godt bryggers, sat nyt køkken op, skiftet store dele af træværket til ved­li­ge­hol­del­ses­frit og lavet den store terrasse.

Boligen er trukket godt tilbage fra vejen og har en godt udnyttet sydvendt have, med en fantastisk stor træterrasse på hele 70kvm, der i sommerhalvåret er hele ejendommens samlingspunkt.

Fakta om Holbæk (74.129 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.471 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
44504995
Boligareal
106 m²
Vægtet areal
111 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
824 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
D
Liggetid
12 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Line Hansen

Ejendomsmægler MDE

lh.445@edc.dk61 54 80 05EDC Jyderup

EDC Jyderup

Sølystvej 5b, 4450 Jyderup

445@edc.dk59 27 66 66