Villa fra EDC

Liljevej 3

4500 Nykøbing Sj

5/3 rum, 152 m²
Solgt

Rummelig og vedligeholdt 1-plansvilla

Velkommen til Liljevej 3. Denne gule murstensvilla fra 1961 er er ideel for jer, der søger en rummelig villa med plads til hele familien - og med placering på blind og stille villavej. Her får du 152 fine m2 fordelt på bl.a. 3 værelser (tidligere 4) og gode opholdsrum.

Du vil her få en særdeles attraktiv og funktionel villa. Boligens højdepunkt befinder sig i den store dagligstue (som er tilbygget i 1979) med plads til alt du drømmer om. Der er både plads til stort sofaområde samt spiseplads med langbord til utallige af gæster. Stuen er således boligens hjerterum og har et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, der trækker sollyset ind og lysner rummet op! Brændeovnen bagerst i stuen er også et godt element til en hyggelig atmosfære og stemning i det ellers store rum. Der er derfor rig mulighed for inddeling af forskellige zoner. Boligen indeholder hele 3 værelser, som alle har en fin størrelse og samtidig er der etableret skabe i hvert værelse. Dette frigiver plads til en fin indretning af resten af rummet! Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Ydermere har du udgang til ejendommens skønne aflukkede have fra stuen af. Her træder du ud til en fin overdækket terrasse mod vest med udsigt over den aflukkede have. Den overdækkede terrasse giver anledning til en hyggelig læ-krog på de lidt køligere sommeraftener. Ejendommens sidste terrasse er sydvendt og med adgang fra boligens største værelse.

Fra for­de­lings­gan­gen mødes man af køkkenet, der har et ældre look, men det er dog særdeles anvendeligt med utallig af skabsplads og ikke mindst plads til en mindre spiseplads. Det bidrager til endnu et hyggeligt fællesrum på trods af, at køkkenet er et selvstændigt rum. Herfra er der adgang til stuen, gang til væ­rel­ses­af­de­ling samt ud til bryggerset. Bryggerset og det disponible rum har massevis af op­be­va­rings­plads samt særskilt indgang.

Boligen har fine detaljer som pæne plankegulve (sil­de­bens­par­ket i alle værelserne).

På Liljevej 3 får du dermed en helt central adresse tæt på skov, havn og trans­port­mu­lig­he­der. På denne stille villavej får du her en attraktiv beliggenhed, hvor du inden for få km kan være i Grøn­ne­ha­ve­sko­ven, på Kongeengen eller på Nykøbing Sj. Havn. Ydermere kan du via en kort gåtur befinde dig på byens gågade med utallige dag­lig­va­re­bu­tik­ker, tøjbutikker og flere kun­stop­le­vel­ser.

Alt i alt en central beliggenhed med kort rækkevidde til alle fornødenheder. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Lyder dette interessant? Så kontakt os på 59 91 33 33.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45003541
Boligareal
152 m²
Vægtet areal
154 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
848 m²
Antal etager
1
Byggeår
1961
Ombygget
1979
Energimærke
D
Liggetid
24 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Signe Brandt

Ejendomsmægler, MDE

sibr@edc.dk30 71 23 80EDC Lars Andersen

EDC Lars Andersen

Svanestræde 2, 4500 Nykøbing Sj

450@edc.dk59 91 33 33