Villa fra EDC

Læskovvej 161

4632 Bjæverskov

7/4 rum, 210 m²
Købsaftale underskrevet

Der er netop installeret luft-til-vand varmepumpe - Perfekt familievilla!

På én af Bjæverskovs bedste beliggenheder, finder du dette dejlige hus på hele 210m².

Husets helt store højdepunkt er den skønne eventyrhave. Går du ud i haven fra huset, er der anlagt stier, hvor du skridt for skridt kan nyde skiftende og spændende kapitler i form af bede og blomster i alle farver. Om du er til abetræer eller rododendron, så har haven det hele. Står eftermiddagen på fodbold eller kongespil, så er der åbne grønne arealer lige ude foran indkørslen.

Du bliver budt velkommen i husets lyse entré, som går ud i en fordelingsgang, der fordeler sig til resten af huset. Går du til venstre fra entreen, står du i husets køkken, som er sat op i lyse elementer. På den anden side af køkkenet har du én af husets stuer. Med store vinduespartier, får du inviteret dejlig meget lys ind. Der er i stuen, masser af plads til indretning af både tv-stue og spisestue. For­de­lings­gan­gen leder til to dejlige soveværelser.
Husets stueplan byder ydermere på 2 badeværelser i rigtig gode størrelser og et praktisk bryggers, med rigelig af­sæt­nings­plads.
Går du op af trappen til 1. salen, står du i husets stue nr. 2. I dag er den indrettet som familiens tv-stue, men kan tjene mange formål såsom; kontor, legestue til børnene eller måske perfekt spot til poolbordet.
På 1. salen har du et toilet og yderligere tre meget gode soveværelser.

Bjæverskov er en by, der har alt du skal bruge i din hverdag. Fra huset er der under 10 minutters gang til både skole, idræts­fa­ci­li­te­rer, ind­købs­mu­lig­he­der, frisør og meget, meget mere.

Leder du efter et stort hus, der kan rumme hele familien – Beliggende i en roligt område, tæt på det hele – Så er dette huset for dig.

Velkommen til Læskovvej 161.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Køge (62.848 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.284 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.102 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
46805263
Boligareal
210 m²
Vægtet areal
209 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
1.054 m²
Antal etager
2
Byggeår
1971
Energimærke
B
Liggetid
711 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mikkel Holm Fjeldsted Bach

Salgschef, ejendomsmægler, MDE,

mfb@edc.dk29 24 09 61EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S

Solrød Center 63, 2680 Solrød Strand

268@edc.dk56 14 33 07