Villa fra EDC

Prins Buris Vej 15

4653 Karise

1.998.000 kr.

4/3 rum, 171 m²

NY PRIS....1 PLANS VILLA TIL DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE!

NY PRIS... EDC Stevns tilbyder denne stilrene ind­flyt­nings­kla­re meget indbydende villa i 1 plan med en perfekt indretning til den pladskrævende familie beliggende på en attraktiv adresse i Karise.

Kort sagt så vinder I her be­lig­gen­heds­lot­te­ri­et, for jeres nye hjem ligger trygt og godt på lukket vej i eftertragtet villakvarter, som udgør en rolig og familievenlig kulisse. Overfor ejendommen er der grønt område med legeplads og man har, fra ejendommen både udsyn og mulighed for at børnene kan lege med kvarterets andre børn, på de grønne fællesområder. Hverdagens gøremål kan nemt nås via stisystemerne til både skole, indkøb, offentlig transport m.m. Mo­tor­vejs­net­tet nås nemt og København kan nås på omkring en time.

Ejendommen byder velkommen med hele 2 par­ke­rings­plad­ser (perfekt til den store og/eller pladskrævende familie/hjem­me­ar­bejds­plads eller lignende).

Ejendommen indeholder: På turen gennem denne bolig venter den ene gode oplevelse efter den anden. I møder nemlig i alt 223 velindrettede kvadratmeter i et plan (heraf er 171 m2 boligareal, 33 m2 garage, 19 m2 gla­sover­dæk­ning/orangeri, jfr. BBR-ejer­med­del­el­sen).

Overalt fremstår ejendommen i smagfuld tidløs stil og materialevalg som et indbydende lyst, lækkert og moderne familiehjem.

Der er 2 ind­gangs­par­ti­er og om I vælger at bruge den pæne entre eller det flotte bryggers, bliver I budt velkommen af det vidunderlige lys og den dejlige atmosfære der følger igennem hele ejendommen. Der er rummeligt soveværelse med egen terrasseudgang. Walk-in closet med masser af plads. Stort børneværelse. Lækkert stort badeværelse med rummelig bruseniche med spa-panel og med plads til f.eks. børnebadekar, stol eller lignende. Alt er holdt i tidstypisk materialevalg og der er en ”rød tråd” igennem hele boligen.

Det store kombinerede opholdsrum - som indeholder både køkken, alrum og stue, er så absolut ejendommens ”hjerte” og der er masser af plads til at familien og venner kan være samlet og hygge sig i fællesskab. Pænt åbent køkken med ”Quooker” og med masser af skabs- og bordplads.
Den store stue imponerer med flot lysindfald samt fri udsigt til haven og spreder varme og hygge, der bliver underbygget af pille-brændeovn. Samtidig åbner terrassedør direkte op til sol og sommer i haven. Den dejlige have byder på en stor græsplæne, hvor familiens bol­den­tu­si­a­ster kan slå sig løs. Og på den tilhørende solrige terrasse sættes scenen for grillhygge med familien. Fra haven er der også direkte adgang til rummeligt udhus med god plads til alt det et hus med have kræver.

Fra køkkenet åbner fransk dør ind den skønneste gla­sover­dæk­ning/orangeri. Rummet skaber på en meget flot måde en flydende overgang mellem boligen og den selvstændige afdeling samt garage. Gla­sover­dæk­ning/orangeriet giver hjemmet et ægte leverum/loungeområde med perfekte betingelser for familielivet. Overalt skaber lysindfaldet en flot lysgennemgang og rummet oser af stemning og det er meget nemt at forestille sig, at sidde og nyde lyset på de regnfulde dage og/eller aftener. Rummet kan også bruges som entre, idet der er separat ind-/udgang. Derudover har I terrassedør ud til haven.

Fra gla­sover­dæk­nin­gen/orangeriet er der også direkte adgang til stor integreret garage og værksted med elektrisk port - det vil sige at i fra garagen kan fortsætte, tørskoet, indenfor i boligen.

Fra gla­sover­dæk­nin­gen/orangeriet er også der dør ind til spændende og meget anvendelig selvstændig afdeling, der indeholder: stor møblerbar entre, 2 disponible rum/værelser samt rummeligt pænt badeværelse med brus, hånd­klæ­de­var­mer – perfekt til teenageren, overnattende gæster, hjem­me­ar­bejds­plad­sen eller lignende (badeværelset er ikke registeret på BBR).

Hele herligheden hænger supergodt sammen – her er der masser af hjerterum og plads.
Et varmt velkommen til Prins Buris Vej 15 – der danner de perfekte rammer for børnefamiliens drømmehjem. Vi glæder os meget til at vise denne skønne ejendom frem.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Strunch Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

chben@edc.dk21 62 90 6756 50 70 20EDC Poul Erik Bech