Villa fra EDC

Prins Buris Vej 15

4653 Karise

4/3 rum, 171 m²
Solgt

NY PRIS....1 PLANS VILLA TIL DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE!

NY PRIS... EDC Stevns tilbyder denne stilrene ind­flyt­nings­kla­re meget indbydende villa i 1 plan med en perfekt indretning til den pladskrævende familie beliggende på en attraktiv adresse i Karise.

Kort sagt så vinder I her be­lig­gen­heds­lot­te­ri­et, for jeres nye hjem ligger trygt og godt på lukket vej i eftertragtet villakvarter, som udgør en rolig og familievenlig kulisse. Overfor ejendommen er der grønt område med legeplads og man har, fra ejendommen både udsyn og mulighed for at børnene kan lege med kvarterets andre børn, på de grønne fællesområder. Hverdagens gøremål kan nemt nås via stisystemerne til både skole, indkøb, offentlig transport m.m. Mo­tor­vejs­net­tet nås nemt og København kan nås på omkring en time.

Det store kombinerede opholdsrum - som indeholder både køkken, alrum og stue, er så absolut ejendommens ”hjerte” og der er masser af plads til at familien og venner kan være samlet og hygge sig i fællesskab. Pænt åbent køkken med ”Quooker” og med masser af skabs- og bordplads.
Den store stue imponerer med flot lysindfald samt fri udsigt til haven og spreder varme og hygge, der bliver underbygget af pille-brændeovn. Samtidig åbner terrassedør direkte op til sol og sommer i haven. Den dejlige have byder på en stor græsplæne, hvor familiens bol­den­tu­si­a­ster kan slå sig løs. Og på den tilhørende solrige terrasse sættes scenen for grillhygge med familien. Fra haven er der også direkte adgang til rummeligt udhus med god plads til alt det et hus med have kræver.

Fra køkkenet åbner fransk dør ind den skønneste gla­sover­dæk­ning/orangeri. Rummet skaber på en meget flot måde en flydende overgang mellem boligen og den selvstændige afdeling samt garage. Gla­sover­dæk­ning/orangeriet giver hjemmet et ægte leverum/loungeområde med perfekte betingelser for familielivet. Overalt skaber lysindfaldet en flot lysgennemgang og rummet oser af stemning og det er meget nemt at forestille sig, at sidde og nyde lyset på de regnfulde dage og/eller aftener. Rummet kan også bruges som entre, idet der er separat ind-/udgang.

Fakta om Faxe (37.753 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.162 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
46701750
Boligareal
171 m²
Vægtet areal
187 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
826 m²
Antal etager
1
Byggeår
1988
Energimærke
C
Liggetid
679 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Strunch Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

chben@edc.dk21 62 90 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Algade 19, 4660 Store Heddinge

467@edc.dk56 50 70 20