Villa fra EDC

Boestoftevej 4, Havnelev

4673 Rødvig Stevns

1.595.000 kr.

6/3 rum, 160 m²
Skøn rummelig bolig!

IDYLLISK OG VELHOLDT BIN­DINGS­VÆRKS­HUS MED SKØNNE UDEAREALER - SKAL SES!

EDC Poul Erik Bech Stevns glæder sig til at finde de næste heldige ejere til denne velholdte bin­dings­værk­se­jen­dom med stråtag. Denne idylliske ejendom repræsenterer en særlig stemning og charme der skaber et unikt hjemmemiljø. Udenfor udmærker ejendommen sig med en smuk have med flere hyggekroge og det er nemt at forestille sig de rolige stunder, som er oplagt til at skabe nye minder med familien og gode venner. Boligen indbyder til afslapning og rekreation. På grunden findes carport og udhus. Brændeskur og ekstra udhuse. Følg sten­be­læg­nin­gen ind i denne fortryllende have, som er et sandt op­le­vel­ses­styk­ke. Overdækning med skøn udsigt til haven perfekt til det omskiftelige danske vejr. Smuk hoveddør ind til entre med trappe til 1. sal. Køkken der er åbent i forbindelse med spiseafdeling og sælger har indrettet sig med et hjørne til kontor. Tidløst badeværelse med brus med klinker på væg og gulv. Værelse/kontor/bibliotek. Bryggers og ekstra ind-/udgang. Stor spisestue og stue med brændeovn. Masser af lys. Soveværelse. 1. sal byder på 60 m2, hvoraf de 40 m2 er registeret som beboelse, jfr. BBR: Repos med smukke detaljer. Værelse samt disponibelt rum. Fantastisk udsigt udover haven via de smukke karnapper. Overalt hersker der en varm og hyggelig stemning. Boligen giver en sjælden fornemmelse af hjemlighed og giver samtidig mulighed for at skabe en personlig indretning, der passer til jeres stil og smag. Udemiljøet har sælger stor fokus på, hvilket har resulteret i flere hyggekroge og terrasser med komfortable havemøbler og blom­ster­kruk­ker, hvor man kan samles med familie og venner til hyggelige stunder. Haven har flere hyggekroge spredt rundt, der tilbyder forskellige oplevelser. De tilbyder et fristed fra hverdagens travlhed og giver mulighed for at komme i kontakt med naturen og det udendørs rum. Det er et perfekt sted til at finde ro og glæde i naturen og skabe gode minder med familie og venner. Boligen er beliggende Havnelev ved Rødvig Stevns er bl.a. kendt for sin naturskønne kystlinje, smukke strande og maritime atmosfære. Rødvig har også et stemningsfuldt havnemiljø der tiltrækker turister og lokale besøgende på grund af sin charme og skønhed. LYDER DENNE HERLIGE VILLA SOM NOGET FOR JER, SÅ BESTIL EN FREMVISNING. Øverst på formularen
Nederst på formularen
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring.
Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Stevns (23.649 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.554 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.250 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.130 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
46701853
Boligareal
160 m²
Vægtet areal
168 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
1.202 m²
Antal etager
2
Byggeår
1852
Ombygget
1973
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.043 kr.
Pris/m²
9.494 kr.
Pris
1.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Liggetid
294 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.742 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.579 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Strunch Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

chben@edc.dk21 62 90 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Algade 19, 4660 Store Heddinge

467@edc.dk56 50 70 20