Villa fra EDC

Stationsvej 31, Holme-Olstrup

4684 Holmegaard

5/4 rum, 122 m²
Købsaftale underskrevet

1 plans villa fyldt med varme og sjæl

Velkommen til dit nye hjem, hvor komfort og bekvemmelighed mødes på perfekt vis! Denne charmerende bolig på 122 kvadratmeter er beliggende på en rummelig grund på hele 846 kvadratmeter og byder på en ideel placering tæt på alle livets fornødenheder.
Træd ind i det rummelige bryggers, hvor der er rigelig plads til hele familiens ejendele samt en praktisk vaskemaskine. Det funktionelle køkken med tilhørende spiseplads er det perfekte sted til morgenkaffen eller til at forberede lækre måltider til familien.
Videre ind i boligen mødes du af en indbydende entre/vindfang og et gæstetoilet, der sikrer bekvemmelighed for både familie og gæster. Den store stue i vinkel byder på masser af plads til både spise- og op­holds­af­de­ling samt direkte adgang til den skønne terrasse, hvor du kan nyde solen og frisk luft året rundt.
Med mulighed for etablering af et ekstra værelse efter behov samt tre allerede velindrettede værelser, vil dette hjem uden tvivl imødekomme alle dine behov for plads og komfort. Badeværelset med gulvvarme og bruseniche sikrer en behagelig start på dagen.
Udendørs venter en dejlig have, der er anlagt med tanke på minimal ved­li­ge­hol­del­se, men med masser af hyggelige opholdssteder og kroge. Den helt lukkede have er et paradis for både børn og firbenede venner, hvor de kan lege og udforske i trygge rammer.
Med en stor indkørsel og rigeligt med par­ke­rings­plads er der altid plads til både familiens biler og gæsternes køretøjer.
Dette hjem emmer af charme, nærvær og potentiale til at skabe uforglemmelige minder for dig og din familie. Lad Stationsvej 31 i Holme Olstrup være rammen om jeres næste kapitel – et fantastisk hjem venter på jer!

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,3

Oplysninger

Sagsnr.
47113435
Boligareal
122 m²
Vægtet areal
126 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
846 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
D
Liggetid
14 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00