Villa fra EDC

Hedetoften 21, Appenæs

4700 Næstved

1.995.000 kr.

5/4 rum, 193 m²

Familievenlig villa omgivet af smuk natur.

I Appenæs, omgivet af smuk natur, finder du denne vidunderlige familievilla, der venter på sine nye ejere. Du har bogstaveligt talt naturen i baghaven med charmerende gangstier, der fører op til Sandbakkens naturskønne område lige udenfor boligen - perfekt til fa­mi­lie­van­drin­ger eller løbeture samt hyggelige gåture med din firbenede ven. Derudover er der kort afstand til Susåen og Jacobshavn, hvor du kan nyde vandrestier langs vandet, måske mod det imponerende Gavnø Slot eller tage en sejltur fra den lille bådehavn.
Boligen ligger i et utroligt fredeligt område for enden af en blind vej, hvilket gør det til et sikkert sted for børnene at lege og udforske den smukke natur.
Villaen byder på 193 kvadratmeter boligareal og inkluderer blandt andet to opdaterede badeværelser, fire rummelige soveværelser, et super hyggeligt køkken/alrum med adgang til en solrig overdækket terrasse og en virkelig dejlig stue på første sal med udsigt over Karrebæk Fjord. Der er desuden en rummelig dobbeltcarport på 40 kvadratmeter med et tilhørende udhus og brændeskur. Alt dette ligger i en dejlig, ugeneret have med flere terrasser og velanlagte blomsterbede.
I stueetagen finder du en praktisk entré, en hall-lignende korridor med granitfliser og gulvvarme samt en trappe til første sal. Der er også et rummeligt bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og god op­be­va­rings­plads. Det lyse badeværelse har gulvvarme, en bruseniche og smukke armaturer. Derudover er der tre gode størrelse værelser og et dejligt indbydende køkken/alrum med masser af plads til et stort spisebord, hvor hele familien kan samles. Herfra er der adgang til en dejlig og solrig terrasse med udendørs pejs, perfekt til at nyde eftermiddags- og aftensolen.
På første sal er der en repos, en lys og rummelig stue med højt til loftet, en pejs med indsats og fantastisk udsigt over Appenæs. Derudover er der et stort og lyst soveværelse med god skabsplads og dejligt naturligt lys. Et andet stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og fremragende op­be­va­rings­møb­ler fuldender denne øverste etage.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,3

Oplysninger

Sagsnr.
47112974
Boligareal
193 m²
Vægtet areal
188 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
896 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.706 kr.
Pris/m²
10.612 kr.
Pris
1.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
230 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.395 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.117 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00