Villa fra EDC

Meteorvej 3

4700 Næstved

5/4 rum, 150 m²
Købsaftale underskrevet

Kvalitetsvilla på attraktiv adresse

På Meteorvej 3 i det attraktive Holsted Nord i Næstved ligger denne kvalitetsvilla og venter på sin nye ejer.
Området er populært af flere årsager. Dels er området tilknyttet en af Næstveds mest velrenommerede skole, Susåskolen, afd. Holsted og dels er det i denne del af Næstved, hvor der foregår en stor udvikling. Den planlagte motorvej fra Rønnede ender i området og der bliver ikke langt til tilkørslen. Mange virksomheder og forretninger er ved at etablere sig her også pga. den kommende motorvejs tilkørsel. Desuden ligger Næstved Storcenter lige om hjørnet.
Meteorvej er en stille og rolig villavej, hvor man trygt kan lade sine børn færdes på vejen og på de anlagte stisystemer, der fører i mange retninger.
Huset blev oprindeligt opført til Byg­geud­stil­lin­gen BO 4700 i 2005 og fremtræder med et rigtig flot ydre med elegant tag med svaj og engoberede falstagsten. Ydervæggene er opført i lyse moccafarvede mursten fra Randers Tegl – Antik sand, der er en flot kontrast til de mørkegrå Velfac vinduer af alu udvendigt og træ indvendigt.
Boligen indeholder en entré med adgang det store og lyse køkken alrum via glasdør. Alrummet er med loft til kip og med skønt lysindfald fra flere sider. Fra alrummet er der udgang til vestvendt overdækket terrasse. Køk­ke­n­e­le­men­ter­ne er fra Invita. Gangareal med adgang til 3 gode værelser med faste skabe og med tilhørende badeværelse med bruseniche. Praktisk bryggers med udgang til den integrerede dobbelte carport incl. udhus. Dejlig lys opholdsstue også med loft til kip og udgang til haven. For­æl­dre­af­de­ling med soveværelse med fast skabsvæg og adgang til endnu et nydeligt og fuldmuret badeværelse med bruseniche. Der er naturligvis behagelig gulvvarme i hele boligen.

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,3

Oplysninger

Sagsnr.
47113347
Boligareal
150 m²
Vægtet areal
155 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
750 m²
Antal etager
1
Byggeår
2005
Energimærke
C
Liggetid
15 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00