Villa fra EDC

Kastanievej 8

4780 Stege

4/3 rum, 150 m²
Købsaftale underskrevet

Velbeliggende murstensvilla med en fantastisk vandudsigt

Det er med stor glæde og fornøjelse at byde velkommen til Kastanievej 8. En super velbeliggende villa på lukket villavej, i hjertet af Stege og i 2. række til Noret. En moderne kvalitetsvilla i gedigne materialer samt god og funktionel planløsning, er dette hjem helt ideelt for en børnefamilie.
Villaen er opført i 1969, og fremstå i god stil og stand. Her venter jer 150 m² bolig og 78 m² kælder.

I bydes velkommen indenfor i en rummelig entré med et lille toilet. Fra entréen bliver I fordelt videre til et lyst og funktionelt køkken med lille spiseplads. Herfra videre til husets hjerterum; fantastisk stue med en behagelig atmosfære. Her er flotte gulve, et dejligt lysindfald og med skøn vandudsigt over Noret. Fra stuen er der adgang til et kontorværelse, samt udgang til en dejlig udestue med gulvvarme og store vindue-/dørparti med udgang til haven.

Lang fordelingsgang med de originale, indbyggede skabe. Her venter der to gode værelser, som alle er in­dret­nings­ven­li­ge. Et nydeligt badeværelse med klinker, brus og gulvvarme.

God og velholdt kælder med et vaskerum, udgang til haven samt tre gode, og brugbare disponible rum. Kælderen fremstår i god stand og meget funktionel.

Udvendigt venter jer en fuldstændig fantastisk have og udemiljø. Først og fremmest flisebelagt indkørsel til carport med redskabsskur. Haven fremstår nem at holde med en legevenlig græsplæne, træer, blomsterbede, et drivhus og en dejlig solrig terrasse mod syd.

Kastanievej 8 er helt perfekt til jer der ønsker at kombinere byens be­kvem­me­lig­he­der med et fredeligt og naturligt miljø, da ejendommen ligger tæt på Stege volde og med let adgang til Noret.

Med den centrale beliggenhed har I nem adgang til resten af byen, hvad enten det drejer sig om dag­lig­va­re­ind­køb, institutioner, offentlig transport, lystbådehavn, café- og restaurant besøgt, shopping, bibliotek, svømme-/og idrætshal. Her er et rigt foreningsliv med bl.a. fodbold-, løbe, badminton-, danse- og skydeklub samt yoga- og fitnesscentre.

Kontakt EDC MØN på 55 81 51 21 og vi står klar til at hjælpe dig med at få DRØMMEN i hus.

Nøgleord: central beliggenhed, vandudsigt, Noret, etplansvila, ind­flyt­nings­klart, god planløsning, god stand mv.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802930
Boligareal
150 m²
Kælder
78 m²
Vægtet areal
183 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.101 m²
Antal etager
2
Byggeår
1969
Ombygget
1978
Energimærke
D
Liggetid
29 dage

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21