Villa fra EDC

Kimervej 5, S Frenderup

4780 Stege

2.375.000 kr.

7/3 rum, 202 m²
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 12:00 - 16:00

Smukt renoveret villa ud til stille veje og i roligt område

Velkommen til Kimervej 5 - ligger ud til stille veje med meget lidt trafik – ekstra have kan tilkøbes

Vi kan nu slå vi dørene op til en superflot og total gen­nem­renove­ret villa i på Vestmøn. Ejendommen præsenterer sig i gedigne materialer og med en fornuftig planløsning. Dermed er Kimervej 5 helt perfekt til at danne nye rammer for den næste familie, 2 generationer eller 2 vennepar der gerne vil bo sammen, eller have ”sommerhus” sammen.

Indenfor bydes i velkommen i entré der er rummelig, og med plads til overtøjet. Herfra adgang til nyt badeværelse med lyse klinker, god bordvask og brusekabine. Fantastiske 3 en suite med dejlig loft højde og skønt lysindfald. Man starter i en hyggelig stue med brændeovn. Her kan familien samles til et slag brætspil og nyde varmen fra brændeovnen.

Spisestue med trappe til 1. salen og adgang til det lækre køkken. God tv-stue med plads til større so­faar­ran­ge­ment. Herfra får I adgang til et dejligt værelse med vindue mod den skønne og velanlagte have.

Køkkenet er lyst og med masser af skabsplads og gode hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der en fordelingsgang med skabsvæg og udgang til udhuset. Her et værksted, ekstra badeværelse og bryggers med god op­be­va­rings­plads.

På husets 1. sal er der en lys repos med fordeling til stort soveværelse med vand kig. Stort fællesrum med køkken med spiseplads. Her er ligeledes brændeovn, et nydeligt værelse med fransk altan og flot udsigt over det smukke landskab. Derudover badeværelse med brus.

Når I ankommer til Kimervej 5, bliver I mødt af de flotte gul filsede vægge, det røde tegltag og smukke mørkegrønne vinduer. Desuden 5 flotte kviste som giver et fantastisk lysindfald. Praktisk flisebelagt indkørsel med tilhørende dobbeltgarage med elektriske porte. Forhave mod øst med flagstang og lille hyggelig træterrasse, hvor udsigten hen over markerne og med morgensolen i baggrunden kan nydes, imens i drikker dagens første kop kaffe.

Nem og overkommelig have med flere frugttræer og drivhus. I haven er der mange skønne hyggekroge. Her træterrasse med delvis overdækning. God plads til grill og spisende gæster en lun sommeraften. Hyggelig og helt ugeneret oase med udkig til haven og i god sammenhæng med boligen. Fantastisk charmerende og total idyllisk anneks med store vinduer, hvilket giver et dejligt lysindfald. Annekset er oplagt til at dyrke sine hobbyer.

Ejendommen er beliggende i et skønt og ugeneret område. Omgivet af åbne marker og skøn natur. Stisystem til enestående natur og Storkeskov, hvilket giver den perfekte placering for naturelskere. Friskolen ligger kun 2 km væk.

Denne villa er virkelig en drømmebolig for enhver, der ønsker at bo i harmoni med naturen og samtidig bo moderne og stilfuldt, uden de store renoverings-/ og ved­li­ge­hol­del­ses­pro­jek­ter.

Tøv ikke med at kontakte EDC MØN for yderligere information eller for en fremvisning af Kimervej 5.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802827
Boligareal
202 m²
Kælder
15 m²
Vægtet areal
227 m²
Rum/værelser
7/3
Grundareal
1.191 m²
Antal etager
2
Byggeår
1926
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.624 kr.
Pris/m²
10.463 kr.
Pris
2.375.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
209 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
120.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.545 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.698 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21