Villa fra EDC

Toftegårdsvej 7, Tjørnemark

4780 Stege

5/3 rum, 155 m²
Solgt

Jord lige ned til vandkanten

Sjældent udbudt land­brugs­e­jen­dom med en helt igennem fantastisk beliggenhed.
Ejendommen ligger fuldstændig ugeneret på en lille, blind vej, med grund til vandkanten. Her er fred og ro, en skøn udsigt til både marker og vand, hvor man både kan fiske og bade. De ca. 5,5 ha jord har egen sø og masser af dyreliv, så her er rig mulighed for at gå på jagt, strandjagt, fiske, sejle mv. – hvad mere kan man ønske sig?

Her er, foruden den gode udsigt og beliggenhed, 2 boliger på ejendommen: det gamle stuehus, som i dag er registeret som et udhus og indrettet som anneks, og det nye træhus.

Det nye træhus er indrettet således: Indgang via en overdækket terrasse til en rummelig entré med skabe. Bryggers med klinker, skabe og udgang. Stort, pænt køkken-alrum med finsk masseovn og den skønneste udsigt over marker og vand. Fra køkken-alrummet er der udgang til en træterrasse, hvorfra udsigten kan nydes. Stue med udgang til en hyggelig, overdækket terrasse. Fordelingsgang med kontor og skabsvæg for enden. Stort soveværelse med udgang til den overdækkede terrasse. Her kan man vågne til den fantastiske udsigt hver morgen. Stort værelse med udgang til haven. Pænt badeværelse med klinker og brus.

Den gamle hovedhus, er opført i mursten og med eternittag. Her er indgang til entré med klinker. Herfra adgang til et stort køkken-alrum, ligeledes med klinker og udsigt til marker. Bagudgang med klinker og adgang til et pænt badeværelse med klinker og brus. Her er dejligt højt til loftet og synlige bjælker. Fra entréen er der adgang til en garage/et værksted med masser af muligheder.

Haven er et kapitel for sig. Her er mange gode kroge, planter, samt frugttræer med bl.a. æbler, blommer og valnødder. En del af haven er lidt vild og skovlignende, bl.a. med en lille, hyggelig bålplads. Herudover er der også en lille sø og en masse anden, god beplantning, Den resterende jord er med græs, som pt. ligger brak. Den har ikke været sprøjtet de sidste 2 år.

Til ejendommen hører også en carport med skur og et godt værksted.

Her er masser af muligheder, også for dyrehold og at være selvforsynende.

Nøgleord: Jord ned til vandet, pragtfuld have med sø, 2 boliger, masseovn, fantastisk udsigt, ugeneret, fred og ro.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
47802312
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
192 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
54.959 m²
Antal etager
1
Byggeår
1975
Energimærke
E
Liggetid
941 dage

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21