Villa fra EDC

Udbygade 2, Udby

4780 Stege

1.500.000 kr.

8/4 rum, 203 m²
Åbent hus med tilmelding 29. apr. 12:00 - 16:00

Skøn landejendom i smukke naturrige omgivelser

Charmerende landejendom, beliggende ned ad en markvej som hører til ejendommen.
Den storslåede landejendom ligger i et flot og helt ugeneret landskab i Udby, lidt syd fra Stege. Man falder hurtigt for den sjæl, charme og idyl, som man oplever på ejendommen. Her er flot udsigt over landskabet fra alle hjørner.

Med sin klassiske firlængede gård og store udbygninger får I her god plads til både beboelse og hobbyer, hvor mange forskellige slags drømme kan udleves. Ejendommen er placeret helt perfekt for jer, der søger fred og ro: naturskøn beliggenhed med smukke omgivelser til om­kring­lig­gen­de marker og med vandudkig i det fjerne. Samtidig er I kun 7 minutters kørsel fra Stege Centrum, hvilket gør det både nemt og praktisk at tage sig af hverdagens gøremål.

Hovedhuset rummer 203 m² bolig. I bydes velkommen indenfor i en entré med god rummelighed, hvor overtøjet kan hænges og skoene stilles. Herfra får I adgang til et stort badeværelse med flotte retro klinker og badekar. Herudover til trappen til 1. sal. Her er et nydeligt køkken med fin skabsplads og en skøn udsigt til haven. Her kan ungerne både lege og lave lektier under madlavningen. Fra køkkenet er der adgang til et spisekammer og nedgang til kælder 1, som er tør.

I de 4 fantastiske stuer en suite er der flotte og synlige loftsbjælker, en god lofthøjde og et skønt lysindfald fra haven. Til start møder I en hyggelig spisestue med fine, originale vægpaneler. Her er god plads til et større spi­sear­ran­ge­ment. Herudover 2 skønne stuer med flotte trægulve, hvoraf den ene er med brændeovn og udgang til haven. Desuden får I også adgang til 3 gode værelser. Til sidst ligger den ”fine” stue med god plads til hyggelige sammenkomster med familie og venner. I stuerne er der flotte pladelofter og synlige bjælker.

På 1. salen er der en repos med fordeling til et kammer og et stort uudnyttet loftrum. Førstesalen har rigtig mange, gode muligheder. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Denne landejendom kan blive en drøm, der går i opfyldelse. Med dens unikke beliggenhed, charme og rummelighed er den en oase af idyl, hvor man vil få fred og ro, samtidig med at man har alle faciliteter inden for rækkevidde. En bolig, der vil fortrylle enhver, der sætter pris på naturen, roen, historien og det gode liv på landet.

Her er rig mulighed for at sætte jeres eget præg på jeres kommende bolig.

Til ejendommen hører en meget stor lade med et imponerende træarbejde. Her er virkelig højt til loftet, og bygningen er charmerende og repræsenterer mange muligheder for anvendelse. Derudover er her diverse småbygninger og de 3 længer til gården, som indeholder stald og opbevaringsrum. Dejlig lukket have med flot trappe op til hovedbygningen fra haven af.

Så hvis du drømmer om en stor ejendom i fantastiske omgivelser med masser af muligheder og er du frisk på at gå i gang med at renovere, så kontakt os på 5581 5121 for yderligere information, eller for en fremvisning af denne skønne herlighed!

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802855
Boligareal
203 m²
Kælder
20 m²
Vægtet areal
225 m²
Rum/værelser
8/4
Grundareal
9.786 m²
Antal etager
2
Byggeår
1841
Energimærke
G
Ejerudgifter pr. md.
3.073 kr.
Pris/m²
6.667 kr.
Pris
1.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
171 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
75.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.599 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.790 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21