Villa fra EDC

Afrikavej 10 & 10a, Tostenæs

4792 Askeby

4.495.000 kr.

11/7 rum, 360 m²

Firlænget gård på Vestmøn

Velkommen til Strandgaarden
Sidst på lukket vej, frit og ugeneret beliggende finder I denne charmerende firlænget gård på Vestmøn. Ejendommen byder på en enestående beliggenhed i smukke omgivelser. Gården har direkte adgang til sandstrand og vandet, så man kan spadsere langs kysten og tage dukkerter sommer og vinter.

Her får I en beliggenhed, der oser af det rene liebhaveri. Man får den skønneste udsigt over Ulvsund. Hertil kommer vidunderlige udearealer omkring gården med mindre skovareal, hvor man kan gå på opdagelse og udforske naturen. Haven er opdelt i flere haver og med mange gode hyggekroge. Haverne byder på 3 små søer, vandløb, frugttræer og bærbuske, legehave, urtebede og meget mere.
Ejendommen består af 2 boligenheder, hvilket er oplagt til to familier, to generationer, kombineret bolig og erhverv eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Boligen er 150 år gammel, hvor den oprindelige bolig er renoveret fra inderst til yderst i 2007 og de gamle stald-og ladebygninger nu også er indrettet som bolig.

Hyggelig og lukket gårdsplads med fine gamle marksten. Ejendommen præsenterer sig med flot hvidpudset mursten/bindingsværk med fibercementtag. Gode udbygninger – bl.a. med pillefyr og plads til opbevaring af cykler, grill, græsslåmaskine m.m. Desuden lille lade med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Lidt dyrehold er også en mulighed.

Bolig 1:
I bydes velkommen via stor entré med lyse klinker og trappe til 1. salen. Bryggers/spisekammer med god plads til opbevaring og hvidevarer. Dejligt rummeligt køkken med brændeovn, loft til kip, synlige bjælker og et skønt lysindfald fra de mange vinduer. Her har man direkte udsigt til vandet og udgang til en lille gårdterrasse.
3 stuer en suite med franske døre. Den første stue har udgang til en terrasse med overdækning med vindruer. Den anden stue er med høje paneler og fedt­stens­bræn­de­ovn, samt udgang til udendørs entré med vinduer mod vandet. Den sidste stue er ligeledes med høje paneler og dejligt lysindfald med vinduer mod vandet til to sider. Godt soveværelse med udgang til haven, et påklædningsrum samt nydeligt toilet.
På husets 1. sal får I adgang til større repos med kontorplads, stort badeværelse med toilet, vaske og bad, samt to gode værelser, hvoraf det ene er et gen­nem­gangs­væ­rel­se med vinduer over vandet og det andet har altan med den skønneste vandudsigt.

Bolig 2
Indgang via entré med direkte adgang til to værelser. Det ene er et rummeligt soveværelse med udgang til haven. Dertil et mindre værelse, også med udgang til haven. Flot badeværelse med gulvvarme, toilet og brus. Dejlig spisestue med klinker, synlige bjælker og udgang til frugthaven. Fra spisestuen, via franske døre, får I adgang til hyggelig stue og via yderligere franske døre, til et stort soveværelse. Lyst køkken med godt inventar og mindre spi­sear­ran­ge­ment, samt udgang til frugthaven. Desuden bryggers med god plads og udgang til mindre terrasse.

Denne eksklusive ejendom er både til folk, som elsker natur, hygge og nyde livet i rolige, naturskønne omgivelser og til aktive naturelskere, hvor Strandgaarden indbyder til badning, roning, paddle board, kitesurfing og ATV-kørsel på matriklen.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802816
Boligareal
360 m²
Vægtet areal
292 m²
Rum/værelser
11/7
Grundareal
13.518 m²
Antal etager
2
Byggeår
1875
Ombygget
1979
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
4.924 kr.
Pris/m²
15.394 kr.
Pris
4.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-10,00 %
Liggetid
215 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.639 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.255 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21