Villa fra EDC

Dammegade 29, Damme

4792 Askeby

795.000 kr.

3/2 rum, 120 m²

Charmerende bondehus i hyggeligt område

Hyggeligt og fritliggende bin­dings­værks­hus med kort afstand til både Stege og Bogø. Til begge steder har du ca. 10 minutter i bil. Fra Bogø er der mo­tor­vejs­for­bin­del­se til København og en cirka køretid på 1 time. Du har 20 minutter til Vordingborg.

Huset er beliggende i en mindre landsby på Vestmøn, tæt på Marienborgs skove og Fanefjord Skov. Du kan gå eller køre en meget smuk tur gennem Fanefjord Skov til Rytsebæk Strand, hvor himmel og hav danner de skønneste farver, og så er her rart at bade og gå ture.

Huset, som er opført i bindingsværk, har stråtag fra 2006, og rygningen er skiftet i decenber 2022. Det er indrettet med en god stue med synlige loftbjælker og pilleovn og har 2 gode værelser. I det ene værelse hænger der en SolVenti til både værelse og stue. Den skaber et godt indeklima. Her er desuden et stort og flot badeværelse med klinkegulv og bruseafdeling, et fint køkken med god bordplads og et charmerende Morsø brændekomfur, samt en entré med varmepumpe. Bagindgang/bryggers med adgang til værksted og et disponibelt rum. Loftshøjden er ca. 185 cm til undersiden af bjælken.

Baghaven er virkelig skøn og ugeneret, og foran huset er der en fin terrasse med marksten. Endvidere er der udhus og carport.

I området er der en fantastisk natur, strande og du har ikke langt til fx havnen i Hårbølle, hvor der er rig mulighed for at bade, fiske og sejle. I Hårbølle er der et særligt godt fællesskab, der er altid gang i en masse aktiviteter, bl.a. i Hårbøllehuset, som er et skønt kulturhus med masser af liv. De daglige indkøb kan klares i Dagli´Brugsen i den lille by Fanefjord, hvor du også finder Damme Kro.

Ejendommen kan anvendes som flexbolig, og der er indlagt fibernet.
Går du med drømme om en større have, har du pt. mulighed for at tilkøbe naboejendommen, Dammegade 31. Se mere på EDC Møns hjemmeside.

Nøgleord: Charme og sjæl - bindingsværk - muligheder - skøn og ugeneret have - flexbolig.

Hjemmet er rammen om livet

Jeg sætter en ære i at hjælpe mennesker godt videre. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig igennem bolighandelen fra start til slut – og det vil være mig, du oftest møder, når der er papirer involveret.

Belinda Rasmussen

Ejendomsmægler MDE

bpr@edc.dk30 53 51 2155 81 51 21EDC Møn ApS