Villa fra EDC

Fanefjord Kirkevej 15a & b Hjørnet 12 , Fanefjord

4792 Askeby

1.925.000 kr.

13/7 rum, 354 m²
Nyhed

Velkommen til Fanefjord

Her er den ideelle ejendom for den store familie der gerne vil bo tæt sammen, og alligevel har hver deres bolig. Desuden god ud­lej­nings­bo­lig til investering.

En historisk ejendom er nu til salg, den gamle købmandsbutik i Fanefjord. Nu er muligheden der for at blive en del af historien og eje tre boligenheder, der alle er med charme og sjæl.

Boligerne fremstår nydelige og de er alle løbende vedligeholdt, med øje for bibeholdelse af den oprindelige byggestil og fine detaljer.
De tre boligenheder er opdelt i to ejendomme.

Den første ejendom er ikke kun stor, den er også ekstremt rummelig og alsidig. Her er fin lys indretning og højt til loftet. Når I træder indenfor, bliver I mødt af stor entré med adgang til nydeligt badeværelse med klinker og brus. Fint køkken/alrum med masser af skabsplads og spi­sear­ran­ge­ment. Køkkenet er samtidig i direkte åben forbindelse til stuen. I boligen er der 4 gode værelser, som alle er in­dret­nings­ven­li­ge og der er mulighed for at sammenlægge værelser, hvis man ønsker de skal være større.

Til boligen hører der desuden en gammel stald til, hvor de oprindelige spiltove stadig er intakte. Her er god plads til opbevaring, samt trappe til en uudnyttet førstesal, som med ønske og lidt håndværk, snildt kan laves til beboelse.

Den anden ejendom er opdelt i to boliger, hhv. stue og førstesal.

I boligen i stueplan får I en entré med fordeling til værelse, badeværelse med lyse klinter samt køkken med god skabsplads og kig til haven. Derudover et soveværelse, og stor dobbelt stue med karnap og dejligt lysindfald.

I boligens førstesal er der en entré. Herfra adgang til lyst badeværelse med brus. Dobbeltstue med dejligt lysindfald og in­dret­nings­ven­lig til hhv. spiseplads og so­faar­ran­ge­ment. Dejligt og lyst køkken med fine elementer og god plads til den kreative madlavning. Desuden et soveværelse.
Her er der ligeledes en stor kælder med et vaskerum og to disponible rum, evt. værksted/opbevaring. Hernede er ligeledes luft/vand varmepumpen placeret.

Ejendommen byder på dejlige uden­dør­s­a­re­a­ler, hvor I blandt andet får rådighed over en skøn have med græsplæne og flisebelagt terrasse, som er fælles for alle. Her er der god anledning til grillhygge med familie og venner, alt imens ungerne frit kan lege i haven.

Ejendommen opvarmes via luft til luft varmepumpe, og her er mulighed for Flexbolig.

Hvis I bliver den næste ejer, flytter I samtidig til et hyggeligt område hvor I indenfor kort afstand får skole, børnehave, offentlig transport og ind­købs­mu­lig­hed i lokale Dagli´Brugsen Fanefjord. Derudover er der ca. 10 minutters kørsel til motorvejen mod København og omkring 19 minutter til Stege By. Sidst, men ikke mindst får I Fanefjord skov, kirke og Hårbølle Strand indenfor rækkevidde af få km.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802940
Boligareal
354 m²
Kælder
60 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
13/7
Grundareal
1.156 m²
Antal etager
2
Byggeår
1924
Ombygget
1992
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.476 kr.
Pris/m²
5.438 kr.
Pris
1.925.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
2 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.707 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.088 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21