Villa fra EDC

Gartnervænget 22

4900 Nakskov

950.000 kr.

5/4 rum, 149 m²

Til familien der kræver plads

4 værelser og alt i et plan - det er en sjælden vare i Nakskov. I det attraktive villakvarter Vestmosen ligger denne rummelige og velholdte villa og venter udelukkende på at du flytter ind. Børnevenlig blind vej - kun en kort cykeltur fra børnehave, skole og SFO.

Villaen er godt indrettet. Her er en kæmpe stue med så rigeligt plads til både spisestue- og dag­ligstu­e­møb­ler­ne. I stuen er et dejligt lysindfald fra flere sider og ikke mindst en udgang til en lille hyggelig terrasse. Flot spisekøkken, 4 gode værelser, et stort bryggers og et lækket badeværelse fra 2012.

Her opvarmes med en effektiv varmepumpe som suppleres med brændeovnen i stuen. Sælgers samlet elforbrug var sidste år ca. 15.000 kr.og i dette beløb er elforbruget til alm. husholdning også inkluderet (forbrug til køleskab, vaskemaskine, varmt vand osv.). Som supplement til varmepumpen har sælger brugt cirka 10 rummeter brænde årligt.

Lad os vise dig Gartnervænget 22, ring til os og aftal tid for en fremvisning.

Som køber hos EDC får du en gratis flyt­te­for­sik­ring fra Gjensidige (dækningssum 50.000 kr.)

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.