Villa fra EDC

Svingelsvej 24

4900 Nakskov

2.495.000 kr.

7/5 rum, 185 m²

Tæt på alt

Man gribes hurtigt af stemningen og stilen - og føler på flere måder at man tages på en rejse tilbage i tiden - men en rejse hvor alle tænkelige og moderne faciliteter perfekt bliver integreret. Romantiske og elegante stuklofter - højt til loftet - rustikke trægulve ..... nænsomt blandet med spisekøkkenet i almue-stil, det elegante badeværelse og vinduerne som er lavet på den gode gammeldags måde med koblede rammer. En drøm af en villa - som er gennemført ind­flyt­nings­klar! Via hoveddøren føres du ind i entreen med den flotte originale trappe. Fra entreen er der adgang til gæstetoilettet samt til de tre elegante stuer. Flot spisekøkken med høje paneler, rummeligt bryggers og badeværelse i elegant og stadig gammel stil. 1. salen rummer repos samt 4 gode værelser. Der opvarmes med fjernvarme.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.