Villa fra EDC

Agerhønevej 42

4930 Maribo

5/4 rum, 149 m²
Købsaftale underskrevet

Velbygget flot familievilla i skønt kvarter.

I det eftertragtede kvarter i Maribo præsenterer vi en velbygget familievilla af den populære "Maribohus"-type.
Bygget i 2005 og omhyggeligt vedligeholdt siden da, er denne ejendom klar til at byde dig velkommen med åbne arme. Her får du et hjem, hvor du kan nyde livets glæder uden at bekymre dig om store renove­rings­pro­jek­ter.

Ejendommen har den fordelagtige beliggenhed med kun én nabo, hvilket giver dig ekstra privatliv og ro. Beliggenheden er ideel med nærhed til skole (med velanlagte stisystemer hertil), stadion, golfbane og sundhedshus inden for rækkevidde.

Denne model af "Maribohuset" skiller sig ud ved at tilbyde mere plads end de fleste andre huse af samme type. Det betyder, at stue, køkken og værelser er større og mere funktionelle end de typiske modeller.

I villaen finder du en væ­rel­ses­af­de­ling med to soveværelser og eget badeværelse, et kontor/gæsteværelse samt et for­æl­dresove­væ­rel­se med eget badeværelse og direkte adgang til mor­gen­ter­ras­sen. Alt dette er forbundet med et køkken/all-rum, der er større end gennemsnittet for denne type boliger, hvilket giver dig masser af plads til at udfolde dig. Der er åbne forbindelser til en rummelig spiseplads og en solrig opholdsstue med et imponerende karnapvindue, der vender mod syd og vest. Derudover er der en praktisk udgang til terrassen gennem en dobbelt terrassedør fra stuen.

Haven er lige så vidunderlig som huset og kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se. Der er flere solrige terrasser, hvor du kan nyde både morgenkaffen og aftensolen. Ejendommen har også en dobbelt vognport i gavlen samt et stort indbygget udhus og værksted samt et yderligere op­be­va­rings­skur.

Opvarmningen af huset sker naturligvis med fjernvarme og gulvvarme, der giver en behagelig temperatur i hele boligen. Dette hjem er klar til at byde dig velkommen til en skøn tilværelse i Maribos attraktive kvarter.

Fakta om Lolland (39.632 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.891 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.779 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.191 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
49305984
Boligareal
149 m²
Vægtet areal
168 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
833 m²
Antal etager
1
Byggeår
2005
Energimærke
C
Liggetid
48 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Ejendomsmægler & Valuar MDE - Indehaver

klaus@edc.dkEDC Møller Jensen

EDC Møller Jensen

Torvet 9, 4930 Maribo

493@edc.dk54 78 16 11