Villa fra EDC

Sædingevej 48

4970 Rødby

5/3 rum, 162 m²
Solgt

Fantastisk gårdhave

Charmerende og velholdt murmestervilla på 162 m2 + 60 m2 udbygning, egnet til flere generationer. Denne bolig er særdeles godt indrettet, perfekt til den pladskrævende familie eller som to separate lejligheder til udlejning eller to generationer.

Beliggende i hjertet af Rødby, får du ikke kun en fantastisk bolig, men også en dejlig og hyggelig gårdhave, der er perfekt placeret i forhold til eftermiddags- og aftensolen. Baghuset på 60m2 kommer med en fin og solrig baghave samt en nyere carport med redskabsskur.

Den store fuldmurede udbygning er ligesom ho­ve­d­e­jen­dom­men opført i rustikke, håndbanket røde mursten, hvor skrabefugerne er nænsomt renoveret, hvilket emmer af klassisk kvalitet og godt håndværk. Udbygningen er med bryggers og værksted, øvrige areal er ideel til erhverv som f.eks. frisør, sned­ker­værk­sted, hjemmekontor eller gildesal.

Boligen byder på en skøn og rummelig tilværelse for dig og din familie. Børnene vil elske at udforske legepladsen tæt på skoven lige overfor, og med byens centrum kun en kort cykeltur væk, er ind­købs­mu­lig­he­der og be­kvem­me­lig­he­der inden for rækkevidde. Skolevejen er også kun 2 minutters cykeltur væk.

Den unikke gårdhave er en skjult perle, hvor du altid kan finde læ, sol og den ultimative sommerstemning. Her vil grillen og havemøblerne blive dine bedste venner i de lune måneder. Og når sommeren ebber ud, kan du stadig nyde det gamle baghus, der vil være det perfekte sted til hyggelige bar-aftener og festligheder for hele familien.

Boligen er i god stand og klar til at byde dig velkommen. Stueplanen byder på 3 store stuer, hvoraf den ene let kan omdannes til et ekstra værelse, et pænt badeværelse samt et stort spisekøkken. På første sal finder du 2 gode værelser, et mindre køkken og endnu et badeværelse med niche. Ejendommen opvarmes med billig fjernvarme og en hyggelig brændeovn i stuen.

Ejendommen er registreret som en 2-fa­mi­lie­se­jen­dom, hvilket giver mulighed for udlejning af første sal, hvis det ønskes. Alternativt kan du nemt ændre registreringen og få rådighed over alle kvadratmeterne. Der er også mulighed for fleks­bo­lig­til­la­del­se.

Tag det næste skridt mod dit drømmehjem i Rødby. Denne bolig er en perle, der har det hele og som bør opleves. Book en fremvisning i dag eller tilmeld dig et åbent hus på www.edc.dk

Fakta om Lolland (39.632 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.891 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.779 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.191 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
49702685
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
638 m²
Antal etager
1
Byggeår
1910
Energimærke
D
Liggetid
215 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jes@edc.dk21 17 86 6258 58 70 85EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Havnegade 9, 4970 Rødby

497@edc.dk54 60 55 44