Villa fra EDC

Tirsvej 1, Bolbro

5200 Odense V

2/1 rum, 87 m²
Solgt

Fald tilbage på denne rolige beliggenhed!

Velkommen til Tirsvej 1, en mulighedsrig villa beliggende i det charmerende Bolbro i Odense V. Med en placering på Tirsvej er du sikret en rolig beliggenhed, hvor støj fra vejen sjældent bliver en akilleshæl.

Bolbro er beliggende i den hjertevarme by Odense, og er et kvarter med en unik kombination af charme, praktisk beliggenhed og lokalt fællesskab. Dette livlige område har en historisk atmosfære, der komplementeres af moderne faciliteter og grønne områder, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for en bred vifte af beboere.

Området byder på en rig kulturel arv og historie, der kan mærkes i de lokale gader, hvor velbevarede bygninger og traditionsrige elementer møder nutidens livsstil. Bolbro er også veludstyret med lokale butikker, supermarkeder, samt bus­for­bin­del­ser som gør denne bydel ideel, for køberen der søger muligheder for at have disse faciliteter helt tæt på. Naturelskere vil også sætte pris på de grønne områder og parker, der pryder Bolbro. Dette inkluderer smukke stisystemer og rekreative områder, der indbyder til afslappende gåture og udendørs aktiviteter. Bolbroparken og nærliggende naturområder tilbyder en oase af ro og er ideelle til fa­mi­lieud­flug­ter eller motion.

Ved første fodfæste ind i denne ejendom, finder man en entré, med god plads til sko og overtøj. Videre fra entréen finder man en lille fordelingsgang med direkte opgang til første salen. Herefter bevæger man sig ind i en åben spisestue, med plads til at samle sig med familie og venner.

Tilbage i entréen leder indgangen til et praktisk køkken med indbyggede skabe og plads til kulinariske udfoldelser. Væggen mellem stuen og køkkenet byder desuden mulighed for at åbne op og skabe et køkken-alrum, hvis det er ønsket. Fra køkkenet fører en indgang til et praktisk bryggers, hvorfra man kan tilgå boligens badeværelse med separat bruseniche og toilet. Herfra er en direkte indgang til et disponibelt rum med varme, hvorpå dette er muligt at bruge som værelse, der ej er godkendt til beboelse.

1 salen, byder på et åbent værelse, hvorpå en rig mulighed foreligger sig for at dele op i to seperate rum, til en kombination af kontor og soveværelse eller to soveværelser.

Bryggerset har også direkte adgang til en terrasse, perfekt til at nyde solrige sommeraftener. Afslutningsvis præsenteres en større have med et skur, der giver god plads til opbevaring af cykler eller lignende.

Denne ejendom er ideel for håndværkeren eller parret, der ønsker at sætte deres eget præg på tilværelsen, da den åbner op for utallige muligheder for at skabe det drømmehjem, man altid har ønsket sig.

Vi fremviser alle ugens dage!

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50005936
Boligareal
87 m²
Kælder
3 m²
Vægtet areal
91 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
656 m²
Antal etager
2
Byggeår
1925
Ombygget
1961
Energimærke
D
Liggetid
87 dage

Tillid og troværdighed

Tillid og troværdighed er mine nøgleord til en god bolighandel.

Kåre Nyegaard

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

kn.500@edc.dk40 11 60 59EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43