Villa fra EDC

Søbakkevej 14, Slukefter

5210 Odense NV

4.750.000 kr.

7/5 rum, 305 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 8. maj 14:00 - 18:00

Arkitektonisk vidunder - Villa de luxe hus vedligeholdt til mindste detalje!

· Gennemført opdatering, med eksklusive materialevalg.

· Beliggende i unikt lukket liebhavervænge med få villaer og store oplyste træer, tæt på skov og stisystem.

· Arkitekt tegnet villa de luxe hus.

· 1.502 m2 grund – stor terrasse og fortryllende have.

Sjældent udbudt, gennemgribende opdateret villa med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, i gennemførte og eksklusive materialevalg, beliggende i Slukefter’s fornemmeste vænge – huse og grunde er etablerede, store og velpassede. Vænget, med den grønne runddel og den gamle charmerende ægte kastanje der er oplyst, er storslået – der er oceaner af plads. Her er helt roligt og stille, vænget er privat og lukket, børnene cykler og tegner med kridt på vejen. Tæt på naturen i bøgeskoven, godt 100 meter fra villaen, hvor også Langesøstien går igennem. Lige udenfor vænget er stier, til Odense C, og institutioner. Helt ugeneret – og alligevel rigtig nemt til alting: Odense C, motorvej, skole, sport, indkøb og meget mere.

Denne villa begynder ved entréen, hvor du bydes velkommen af solens stråler fra de store vinduespartier der pryder både spisestuen og køre langs opholdsstuen. Herfra føres du videre i den åbne opholdsstue som bliver adskilt af en halvvæg og går ned til den flotte pejsestue. Videre herfra kommer du ind i kon­fe­ren­ce­rum­met som er udført i smukke mørke nuancer og giver dig pladsen til gæster, som de fleste kun tør drømme om. Rummet her tilbyder også et indbygget barområde i samme flotte og rustikke look. Fra kon­fe­ren­ce­rum­met kommer du ned til kælderen som er ideelt designet til alt i hobby aktiviteter eller kontorområde til hjemmearbejde, hvoraf der er direkte udgang til haven og tilhørende toilet.

Tilbage ved indgangen ser du den elegante spisestue som bliver oplyst af solens stråler og tilbyder de bedste omgivelser, hvor du kan nyde måltider med hele familien, da pladsen ikke er blevet sparet på.
Køkkenet er ligeledes et flot designet Boform køkken med hvide overflader og alt i hårde hvidevarer, samt yderligere plads til bordopsætning, hvis dette lyster. Fra køkkenet kommer du ud i bryggerset som rummer pladsen til at udføre de daglige pligter, samt pladsen til både vaskemaskine og tørretumbler.

Villaen her rummer ikke bare 3 eller 4, men helt op til 5 værelser som kan indrettes til både soveværelse, kontor eller lignende, hvoraf det store soveværelse har direkte adgang til et flot Multiform badeværelse med gulvvarme og brusebad. Fra badeværelset her, er der direkte adgang til husets egen fuld funktionelle sauna.

Igennem spisestuen og forbi 3 af soveværelserne, kommer du ud til husets multirum som ligeledes kan indrettes til stort børneværelse eller aktivitetsrum. Multirummet og gangen til soveværelserne forbindes af et toilet med separat brus og toilet.

Udenfor bliver du mødt af en dejlig have, og en stor overdækket terrasse, som man derfor kan bruge hele året rundt. Et stort terrassemiljø fylder haven med karakter og vil gøre alle dine sommeraftener med familien til en hyggelig stund.

Til huset er der også en stor integreret carport og i forlængelse heraf et isoleret udhus større end de fleste. Der er indlagt fibernet og opsat integreret el-stander, så refusionen på el er sikret el-bilsejeren. Foran ejendommen og på siden af ejendommen er der nyere og veltænkt flisebelægning, som sikrer et dejligt første­hånd­s­ind­tryk af huset.
Hvis det ikke allerede kunne fornemmes, er dette et hus med sjæl som er blevet nøje vedligeholdt af ejerne, som har tænkt på hver enkel lille detalje. Med de flotte mahognivinduer og karme, samt gulvvarme i alle mørke gulvklinker i stuerne, egner denne villa sig til den store familie som ønsker at starte sine drømme i Slukefter.

Vi fremviser alle ugens dage!

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50006011
Boligareal
305 m²
Kælder
47 m²
Vægtet areal
336 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.502 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.816 kr.
Pris/m²
14.137 kr.
Pris
4.750.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
240.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.259 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.777 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Gode relationer

Jeg er drevet af lysten til at opbygge gode relationer med både købere og sælgere via et seriøst, energisk og ærligt arbejde igennem hele bolighandlen

Martin Nielsen

Indehaver, Ejer­lej­lig­heds­chef, Ejendomsmægler, MDE

nielsen@edc.dk22 78 67 93EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43