Villa fra EDC

Brobygårdvej 33

5230 Odense M

5/4 rum, 145 m²
Solgt

Træk jer tilbage på denne skønne familievilla!

Smuk og velbeliggende villa på Brobygårdvej 33 i Odense M, der byder på en ideel kombination af bekvemmelighed og rummelighed. Denne charmerende villa ligger tæt på letbanen og bus­for­bin­del­ser, hvilket gør transporten let tilgængelig. Derudover er den beliggende tæt på skoler og med Ro­sen­gårds­cen­te­ret, samt Netto i nærheden er der rig mulighed for at handle ind til hverdagens fornødenheder, samt tøjshopping.

Entréen byder velkommen med god plads til sko og overtøj, fortsættende som en fordelingsgang til værelserne og det rummelige badeværelse med både badekar og bruseniche, samt et toilet. De to indbyggede skabe i for­de­lings­gan­gen tilbyder yderligere op­be­va­rings­mu­lig­he­der.

Villaens indretning imponerer med fire rummelige værelser, der alle giver plads til seng og skrivebord, perfekte til familielivet eller som ar­bejds­væ­rel­ser. Det sidste værelse har en udgang til haven, der indbyder til afslapning og udendørs aktiviteter.
Indretningen er praktisk opført med en åben planløsning mellem køkken og stue, skabt til sociale sammenkomster og samtidig giver et lyst og luftigt rum.

Stuen imponerer med sin rummelighed, ideel til både so­faar­ran­ge­men­ter, et stort spisebord og måske et læsehjørne til lit­te­ra­tu­rel­ske­ren. Pejsen tilføjer ekstra charme til dette dejlige opholdsrum og fra stuen fører dørene ud til den overdækkede sydvestvendte terrasse, der inviterer til udendørs fornøjelse året rundt.

Køkkenet, selvom ældre, tilbyder god plads til opbevaring af køk­ken­red­ska­ber og har en hyggelig spiseplads. Kælderen er stor og rummer både et vaskerum, samt en stor te­e­na­ge­af­de­ling, i form af et disponibelt rum i boligkvalitet (ikke er godkendt til beboelse). Til sidst er der en carport til at fuldende denne skønne ejendom.

Villaen kombinerer funktionalitet med en hyggelig atmosfære og fungere som en ideel hjemmebase for en familie, der søger komfort og rummelighed i Odense M.

Vi fremviser alle ugens dage!

Klik her - følg EDC Åløkken på Facebook og få indblik i Odenses boligmarked, EDC Åløkkens Stillesager, konkurrencer og meget mere!

Ved du hvor meget din bolig er værd ? Få et gratis EDC Salgstjek - Ring på tlf. 66 14 91 43.

Få en gratis for­hånds­god­ken­del­se. så du kender det prisniveau, du vil blive godkendt til at købe ny bolig for. Vi laver din for­hånds­god­ken­del­se i løbet af ganske kort tid, du skal blot kontakte os på tlf. 66 14 91 43.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50005878
Boligareal
145 m²
Kælder
80 m²
Vægtet areal
179 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
638 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
D
Liggetid
154 dage

Tillid og troværdighed

Tillid og troværdighed er mine nøgleord til en god bolighandel.

Kåre Nyegaard

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

kn.500@edc.dk40 11 60 59EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43