Villa fra EDC

Bådvej 62

5240 Odense NØ

4/3 rum, 110 m²
Købsaftale underskrevet

Lys og velindrettet etplansvilla på lukket vej

En lys og velholdt etplansvilla i et grønt lokalområde – det er Bådvej 62 i en nøddeskal. Her får I en pæn villa fra 1975 med tre værelser, hvor I kan endda åbne op mellem stuen og køkkenet, hvis I ønsker mere sammenhæng i opholdsrummene. I får desuden en skøn have med flere ter­ras­se­mil­jø­er – alt sammen kun fem kilometer fra gågaderne i centrum af Odense.

Villaen er opført i gule mursten, og det klassiske byggeri med sadeltag og bredt udhæng er en velkendt opskrift. De hvide vinduespartier passer fint til udtrykket, og det er værd at bemærke, at de generelt er større, end man almindeligvis ser på huse fra samme periode, hvilket lover rigtig godt for lysindfaldet. Boligarealet tæller 110 m2, og samtlige kvadratmeter er godt udnyttet. Således har alle tre værelser en god størrelse, og de er i øvrigt udstyret med ind­byg­nings­ska­be.

Den store stue orienterer sig mod syd, og her har I lidt ekstra plads at gøre med, når I åbner op til havens lukkede terrasse. Denne kan nærmest betegnes som en udestue af høj kvalitet. Køkkenet deler væg med stuen, så I får gode betingelser for at åbne mere op mellem afdelingerne, hvis I ønsker det. For nuværende udgør køkkenet sit eget lille samlingspunkt, for der er plads til et spisebord. Køkkenet fremstår pænt med hvide elementer, mens badeværelset har bruseniche i glasbyggesten. I forlængelse af køkkenet ligger bryggerset, som har egen indgang.

Selvom haven er er holdt nem, er den ikke kedelig. Mod syd finder I en træterrasse i forlængelse af den lukkede terrasse, mens aftensolen kalder fra den vestvendte fliseterrasse. Den gemmer sig godt i baghaven, og selvom de øvrige terrasser også er private, er stemningen her komplet ugeneret. Indkørslen ender i en carport på 15 m2, og der er anlagt en ekstra indkørsel i det modsatte naboskel, så I også får gode par­ke­rings­for­hold til en trailer, campingvogn eller – meget passende – en båd.

De grønne områder omkring villavejene tilføjer kvarteret en grøn profil. Stierne er velegnede til gå- eller løbeture, og dagligdagens fornødenheder som dag­in­sti­tu­tio­ner og ind­købs­mu­lig­he­der får I også lokalt. Derudover har I nem adgang til omfartsvejene, så uanset om I arbejder i Odense eller udenbys, hænger hverdagen fornuftigt sammen.

Kontakt os på tlf. 6611 6411 for en fremvisning.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50303921
Boligareal
110 m²
Vægtet areal
115 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
892 m²
Antal etager
1
Byggeår
1975
Energimærke
D
Liggetid
35 dage

Tillid, tryghed og grundighed

Når vi handler med noget så vigtigt som menneskers hjem, ved jeg, at tillid og tryghed i processen er alfa og omega. Min grundighed, er din tryghed.

Mads Gantriis

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Købermægler

mg@edc.dk31 73 13 10EDC Skibhus

EDC Skibhus

Skibhusvej 61a, 5000 Odense C

503@edc.dk66 11 64 11