Villa fra EDC

Mindelundsvej 62, Seden

5240 Odense NØ

6/4 rum, 158 m²
Solgt

Velkommen til Mindelundsvej 62

Vi glæder os til at præsenter Mindelundsvej 62 for dig - den er beliggende i et fredeligt og meget børnevenligt kvarter, og at der så kun er kort afstand til skolen og et af de mest aktive for­e­nings­mil­jø­er i Odense, gør kun det hele meget bedre.
Den flotte vandskurede og hvidmalede facade afslører kun en lille del af det, der venter dig indenfor. Villaen er gennemgribende moderniseret og står nu i en ind­flyt­nings­klar stand med et stilfuldt og moderne udtryk. Her er der virkelig tænkt på detaljerne, og intet er overladt til til­fæl­dig­he­der­ne.
Med en planløsning uden spildplads og et væld af moderne faciliteter er denne bolig skabt til det moderne familieliv. Den separate børneafdeling byder på tre rummelige soveværelser og et lækkert badeværelse med brus, hvilket giver plads til børnene at vokse og udfolde sig. Køkkenet er hjertet i hjemmet og præsenterer sig med et lyst og indbydende udtryk, der skaber den perfekte ramme for madlavning og hyggelige stunder. Med rigelig plads til gæster i det tilstødende alrum er dette det ideelle sted at samles og skabe minder sammen. Fra alrummet leder dørene ud til den solbeskinnede terrasse, hvor sommeraftener kan nydes i godt selskab.
Opholdsstuen er et sandt højdepunkt med flotte klin­ke­be­læg­nin­ger på gulvet og et loft ført til kip, der skaber en helt unik rumfølelse. Her kan du slappe af i stil og komfort efter en lang dag. For­æl­dre­af­de­lin­gen byder på et rummeligt soveværelse, et rummeligt klædeskab og endnu et lækkert badeværelse med brus, der fuldender dette luksuriøse opholdsrum.
Udenfor venter et oase af muligheder med en carport og tilhørende redskabsrum til opbevaring, en velplejet græsplæne, bede til ha­ve­en­tu­si­a­sten, et hyggeligt lounge-område og selvfølgelig den dejlige terrasse, der indbyder til udendørs liv og afslapning.
Området omkring Mindelundsvej 62 i Seden er en sand perle i Odense. Med Odense Å som nærmeste nabo er der rig mulighed for at nyde naturen og gåture langs vandet. Seden byder desuden på et aktivt og pulserende foreningsliv med et væld af aktiviteter og tilbud for både børn og voksne. Her er der plads til at skabe fællesskaber og nye bekendtskaber, mens man nyder det gode liv i skønne omgivelser.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50203683
Boligareal
158 m²
Vægtet areal
160 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
610 m²
Antal etager
1
Byggeår
1990
Ombygget
2006
Energimærke
D
Liggetid
41 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Nancke

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

mna@edc.dk40 56 43 34EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C

502@edc.dk66 12 61 27