Villa fra EDC

Gl. Toldbodvej 3A

5400 Bogense

1.595.000 kr.

5/3 rum, 125 m²
50 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 10:00 - 17:00

Ind­flyt­nings­klar murer­mestervilla på 214 gode etage-kvadratmeter

Villaen fremstår som en smuk, klassisk mu­rer­mester­vil­la hvorfra der blæser lune luftstrømme fra dansk byggeris guldalder, som bærer stemningen fra en anden tid med sig, inden de lander på Gl. Toldbodvej i Bogense. Her ligger det pæne, det mondæne og det præsentable dybt indkodet i husets præsentation, og i mødet med boligens moderne virkemidler bliver stemningen for alvor vakt til live.

På tværs af etagerne krydres indretningen med lette, ubekymrede indslag. I stueplan ligger køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen, etagen rummer også et lille toilet. Mansardtaget og de smukke, symmetriske kviste har en praktisk funktion -der er ingen skråvægge på førstesalen og I får dermed optimal udnyttelse af samtlige etagemeter. Førstesalen rummer badeværelse med himmelblå klinker, der fremstår spillevende og relevante. Derudover finder I tre generøse værelser og en repos med plads til et hjemmekontor. Fra reposen føres man videre til tagetagens bonusrum, den såkaldte ginstue med hav-kig til Kattegat, ginstuen kommer til sin ret, når den ildrøde aftensol langsomt klatrer under horisonten mod vest. Endelig byder underetagen på disponible rum af den mest anvendelige slags, her er tørt og et sundt kælderklima, og der har ikke i sælgers ejertid været problemer med vand.

Alle etager er grundigt gennemgået af flere omgange og huset er yderst relevant i en kontekst, hvor dine, mine og vores børn stiller helt særlige krav til den moderne familiebolig.

Haven er lukket og børnevenlig, og bagerst ligger ”Den Blå Lagune” – et roligt, hyggeligt gårdhavemiljø, der er fuldkommen ugeneret. Også det lille væksthus er et dejligt indslag, uanset om det er planter eller mennesker, der vegeterer i de charmerende rammer. I møder også spor fra Søren Savkunstner – landets måske bedst kendte trækunstner, der har dekoreret haven med sine skulpturer.

Villaen ligger på et lukket vænge, så trafikken er begrænset, for enden af gaden findes en mindre legeplads til børn og barnlige sjæle. Der er generelt tale om et smukt nabolag med forskellige charmerende huse fra en svunden tid. Bag det lukkede vænge dukker stier, bybækken samt kolonihaver, skov og golfbane op og med ti minutter til stranden og lystbådehavnen står byens maritime miljøer også til fri afbenyttelse.

Nærmiljøet i Bogense sørger for alt til hverdagens fornødenheder, der er flere dag­in­sti­tu­tio­ner og skole samt en aktiv han­dels­stands­for­e­ning og dag­lig­va­re­bu­tik­ker. Samtidig har I en halv time til henholdsvis Odense og Lil­le­bælts­bro­en, så også den pendlervenlige profil i begge retninger er på plads.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54703414
Boligareal
125 m²
Kælder
67 m²
Vægtet areal
184 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
699 m²
Antal etager
2
Byggeår
1937
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.082 kr.
Pris/m²
8.668 kr.
Pris
1.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
219 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.741 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.583 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

bra@edc.dk30 29 33 35EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02