Villa fra EDC

Krogen 13, Grindløse

5400 Bogense

595.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Opdateret og velindrettet etplansvilla ved gadekæret i Grindløse

- Villa på 110 m2 med tre værelser
- Åben op­holds­af­de­ling med integreret køkken
- Ugeneret, sydvendt terrasse
- Lige ved landsbyens gadekær

Hvis I søger et fredeligt og ikke mindst hyggeligt sted at bo, så er den nordfynske landsby Grindløse et kig værd. Her udbyder vi nu denne opdaterede etplansvilla, som får det bedste ud af sine 110 m2. Dermed egner boligen sig særdeles godt til et par eller til den lille familie. I kan også se frem til en nem og ugeneret have med en sydvendt terrasse, og så har I tilmed hjemme lige ved landsbyens idylliske gadekær.

Grindløse har en aktiv borgerforening, hvor byens facebookside gør det let at følge med i kommende arrangementer og initiativer. Landsbyens største aktiv er dog de skønne omgivelser tæt på kysten, og I vil sandsynligvis orientere jer mod Bogenses charmerende bymidte for en stor del af de daglige fornødenheder. Afstanden til havnebyen er blot ni kilometer, mens ki­lo­me­ter­tæl­leren runder 10 til Søndersø og 22 til hjertet af Odense.

Den velholdte villa er bygget i 1966, og vedholdende opdateringer sikrer jer en bolig, der ikke kræver det store forarbejde, inden I kan flytte ind. Planløsningen er klassisk med opholdsrum i den ene ende og væ­rel­ses­af­de­ling i den anden, men særligt ét moderne greb gør planløsningen tidssvarende. Der er nemlig åbnet op mellem det lyse, opdaterede køkken og vinkelstuen, hvor det gen­nem­strøm­men­de lysindfald dermed udgør en betragtelig sidegevinst. Stuen er desuden udstyret med brændeovn.

I husets anden afdeling ligger de tre værelser samlet. Det største værelse har indbygget skabsvæg, og en ligeledes original skabsdetalje finder I ved entréen. Badeværelset fremstår pænt med mønstrede gulvklinker og badekar, mens I afrundingsvis får et stort bryggers med egen indgang.

Jeres have indrammes mod syd af et levende hegn kombineret af træer og buske, der om sommeren nærmest udgør en grøn mur. Sammen med yderligere afskærmning tilføjer det en komplet ugeneret fornemmelse på den sydvendte terrasse, hvor den grønne udsigt er intet mindre end skøn. Baghaven byder på nogle forskellige uderum med plads til havetrampolin, bålplads eller køkkenhave, og I får lidt ekstra kvadratmeter at gøre med i den murede garage.

Kontakt os, hvis I vil høre mere om den velholdte villa og det dejlige lokalområde.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Casper Schjoldager

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE.

cas@edc.dk24 78 00 3864 82 12 00EDC Otterup