Villa fra EDC

Uggerslevvej 14

5450 Otterup

3/2 rum, 122 m²
Solgt

Velholdt og charmerende landsbyvilla fra 1899

- En klassisk charmerende landsbyvilla
- Fin udsigt over de åbne marker
- God indretning med to værelser
- Baghus og hyggelig have
- Inden for en radius af 5 km, er der 3 børnehaver og 2 skole.


Der bliver også bygget flotte huse i dag, men charmen fra de klassiske landsbyhuse er svær at hamle op med. Når ejendommens funktionalitet tilmed kan måle sig med stemningen, er det på tide at kaste et grundigt blik på denne hyggelige villa i Uggerslev.

Aktiverne begrænser sig ikke til murstenene alene. Den tilhørende have er stor og hyggelig, og den frie, ugenerede udsigt over markerne er svær at tage fejl af. Mod vest grænser haven derimod op til et lille skovstykke, så I får de skiftende sæsoner tæt ind på livet. Med til ejendommen hører også et ældre baghus, der supplerer med 36 m2. Mens den egentlige have byder på lidt af hvert, bliver den store, pæne terrasse jeres tilholdssted om sommeren, og der er ligeledes plads til parkering bag huset.

Udadtil fremstår selve villaen ganske pæn, og man har valgt klassiske dan­ne­brogs­vin­du­er, der passer godt til et hus fra 1899. Via entrédøren træder I indenfor i boligen, som har et fint lysindfald og desuden råder over 122 m2 i halvandet plan. Ovenpå deler de to værelser pladsen ligeligt imellem sig, og I tilgår begge rum fra en lys, møblérbar repos.

Stueplan byder til gengæld på de daglige opholdsområder – en lys vinkelstue og et rummeligt køkken-alrum med separat spiseafdeling. Endelig får I et badeværelse, mens vaskemaskine, tørretumbler og kummefryser kan placeres i baghuset. Adgangen hertil går via en lille baggang og et overdækket terrassemiljø mellem bygningerne.

Uggerslev ligger seks kilometer vest for Otterup og cirka otte kilometer fra Søndersø. Mellem markerne finder I mange charmerende småbyer, og sætter I kurs nordpå, har I et kvarters kørsel til Flyvesandet. Omvendt tager det ikke mere end 20 minutter at køre til Odense, så I kan sagtens forene et arbejdsliv i byen med trygge, landlige omgivelser på hjemmefronten. Der bor cirka 360 mennesker i Uggerslev, og I kan nemt møde dem, hvis I lægger vejen forbi nogle af de mange arrangementer, som året igennem udspiller sig i det lokale forsamlingshus.

Vi arrangerer med glæde en fremvisning. Kontakt os allerede i dag.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54501498
Boligareal
122 m²
Vægtet areal
126 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
975 m²
Antal etager
2
Byggeår
1899
Ombygget
1990
Energimærke
G
Liggetid
275 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00