Villa fra EDC

Lyøvej 38, Baaring

5466 Asperup

7/5 rum, 179 m²
Købsaftale underskrevet

Velindrettet familievilla med hele fem værelser - lukket vænge i Båring

Det er de moderne standarder, der svinger taktstokken på Lyøvej 38. Her kan I nemlig blive de heldige ejere af en lys og meget velindrettet familievilla. Med sine 179 m2 er huset en ideel familievilla, og boligens fem værelser giver plads til både børneflokken og hjemmekontoret. Ikke mindst finder I det hele i bunden af et lukket vænge i Båring, hvor åbne marker over hækken og tre kilometer til vandkanten også hører til beliggenhedens fordele.

Selve ejendommen er en pæn etplansvilla fra 1999, hvor facaderne er opført i røde mursten, mens det praktiske valmtag begrænser det løbende vedligehold. Tagudhænget dækker en del af havens store terrasse, og blandt husets andre gode tiltag er de hyggelige karnapper, som lover godt for det naturlige lysindfald inden døre.

In­dret­nings­mæs­sigt er boligen optimalt udnyttet, og værelserne fordeler sig naturligt i separate afdelinger. Det oplagte for­æl­dresove­væ­rel­se har sit eget badeværelse tilknyttet, og det pæne baderum byder på både kar og bruseniche. I modsatte side af huset ligger et ekstra badeværelse, mens bryggerset dublerer som indgangsparti og har fin plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og garderobe.

De bedste rum er heldigvis også dem, I kommer til at bruge mest – nemlig opholdsrummene, der tæller et stort køkken-alrum og en hyggelig stue. Franske døre gør det nemt at samle eller adskille afsnittene efter behov, og køkkenet fremstår hyggeligt med træbordplader og hvide fyldningslåger. Ame­ri­ka­n­er­kø­le­ska­bet er også på plads, og det samme er et pænt, gråtonet klinkegulv, der matcher vådrummene.

Begge opholdsrum har udgang til haven, som byder på udemiljøer af den absolut nemmeste slags. Langs plænen og indkørslen har man anlagt pæne bede med skærver, og de store flisearealer kræver heller ikke nogen større indsats. Et lille redskabsskur er på plads i baghaven, og ikke mindst ligger terrassen både solrigt og ugeneret på sydsiden af huset.

Villaen ligger i én af byens nyere udstykninger, hvor stisystemer, grønne kiler og legepladser understreger Bårings status som populær familieby. Den lokale skole har lave kvotienter, og I finder både hand­le­mu­lig­he­der og pasningstilbud inden for byskiltet. Byen kan endda bryste sig af et imponerende foreningsliv og et godt, kreativt miljø, der tiltrækker res­sour­cestær­ke mennesker, som vil deres lokalområde. Glem heller ikke de gode pendlerforhold, for med få minutter til motorvejen har I både Odense og Trekantområdet inden for overkommelig afstand.

Kontakt os for en fremvisning.

Fakta om Middelfart (40.158 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.157 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.016 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
55802653
Boligareal
179 m²
Vægtet areal
182 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
933 m²
Antal etager
1
Byggeår
1999
Energimærke
C
Liggetid
22 dage

Vi gør os umage.

Boligen er en stor del af vores liv og derfor meget vigtig. Vi gør os umage hver eneste dag, for at alle parter skal have en god oplevelse i bolighandlen.

Henrik Elbæk

Ejendomsmægler & valuar MDE

he@edc.dk20 44 13 66EDC Nørre Aaby

EDC Nørre Aaby

Østergade 11, 5580 Nørre Aaby

558@edc.dk64 42 14 40