Villa fra EDC

Søndersø Skovvej 46, Søndersøskov

5471 Søndersø

4/3 rum, 220 m²
Solgt

Klassisk bondehus midt i skoven – smagfuldt opdateret med flot materialevalg

Man skal være ualmindeligt hård i filten, hvis man står helt upåvirket i mødet med idyllisk bondehuscharme. Særligt når kvaliteterne er så omfattende og alsidige som for denne ejendom. Huset kan desuden præstere omfattende ener­gi­renove­rin­ger og en eminent beliggenhed på en lille skovvej mellem Odense og Søndersø.

Da huset blev opført for snart 250 år siden, så verden dramatisk anderledes ud. USA fandtes ikke endnu, hovedet sad stadig på den franske konge, og store dele af kloden var endnu uudforsket. Når I svinger ind ad Søndersø Skovvej, vover I jer dermed også ud på en lille tidsrejse. Fyrretræerne og de gamle bøge har stået her næsten lige så længe som huset, der ligger ekstraordinært smukt mellem trækronerne og den dejlige have.

Alle mennesker bearbejder verden med både følelser og rationalitet – vi har ligefrem en hjernehalvdel til hvert formål. Når I ankommer til ejendommen, er atmosfæren umulig at overse. Klassisk bindingsværk og stråtag med kragetæer gør sig til, og det hele er i perfekt symbiose med omgivelserne. Hører I derimod til dem, der træffer beslutninger med fornuften, har I også rigeligt at glæde jer til.

Med jordvarmeanlæg får I billig, energirigtig opvarmning, mens boligen fremstår i velholdt og flot opdateret stand. Ydermere får I fantastisk god plads. Bag den traditionelle vognport byder boligen på 220 m2 (jf. BBR), som suppleres med en god carport. Trods sin klassiske udformning er den rummelige carport naturligvis en senere tilføjelse, hvor begge biler uden problemer kan opstaldes.

Selve boligen fremstår ind­flyt­nings­klar, og selvom udtrykket er lyst, sværger indretningen til et klassisk materialevalg. Flere steder i huset er der åbnet op til kip, og overalt har man blotlagt den fine bjæl­ke­kon­struk­tion for et lækkert, rustikt twist. Også det spændende køkken-alrum er holdt i en landlig stil, mens I derudover har en stor, lys opholdsstue. I praktisk regi får I to badeværelser og et bryggers, inden planløsningen afrundes af tre gode værelser med mulighed for at justere.

Ejendommen er opbygget som en firlænget gård, hvor bygningsdelene omkranser en hyggelig gårdhave. Anderledes åben er stemningen i haven, der ligger som en dejlig lysning midt i skoven. Med enestående na­tu­ro­p­le­vel­ser bag hvert sving får højre hjernehalvdel nok at se til. Omvendt vil den venstre formentlig hæfte sig ved den ubetinget fornuftige adresse, som giver en nærmest komisk kort køretid til Odense C.

Helt unikt. Velkommen til.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54703481
Boligareal
220 m²
Vægtet areal
301 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
3.169 m²
Antal etager
1
Byggeår
1777
Ombygget
1997
Energimærke
C
Liggetid
140 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Rasmussen

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

frank.500@edc.dk40 40 29 68EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43