Villa fra EDC

Savværksvænget 5

5474 Veflinge

6/4 rum, 287 m²
Solgt

Moderne kvalitetsvilla med autentisk stemning på én af Veflinges bedste adresser

Der sker spændende ting, når man benytter moderne materialer i opførelsen af en smuk, autentisk villa. Byggeåret hedder 2006, så her møder I en gammel sjæl i en ung og sund krop. I får hele 287 m2 (jf. BBR) bolig samt en rummelig garagebygning på 75 m2 (jf. BBR), og det hele ligger på én af de bedste adresser i Veflinge med en smuk markudsigt til følge.

I kan med andre ord forvente god smag og god stemning af det fuldmurede byggeri, som til forveksling ligner en klassisk landvilla fra starten af forrige århundrede. Standsmæssigt er der dog ingen sammenligning, og husets nydeligt afdæmpede fremtoning får dermed masser af opbakning af de solide kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler. Glæd jer til halvvalmede tagflader, gesimser og traditionelle dan­ne­brogs­vin­du­er. Men glæd jer også til tidssvarende funktionalitet over hele linjen.

Pladsen er decideret overdådig, og boligen fordeler heldigvis kvadratmeterne med gavmild hånd. En hall-lignende entré byder velkommen, og herfra folder boligens forskellige afdelinger sig ud. Køkken-alrummet udgør boligens største afdeling, og her formår indretningen at kombinere et klassisk landkøkken med flotte, tidssvarende virkemidler. I finder et skønt viktualierum i tilknytning hertil, mens der er åben forbindelse til opholdsstuen ved siden af.

Endvidere byder stueplan på et enkelt værelse, et lille toilet samt et lækkert badeværelse med indmuret hjørnebadekar. Et ekstra badeværelse ligger på førstesalen, som derudover er indrettet som væ­rel­ses­af­de­ling. I får tre af slagsen, men sætter I en skillevæg op, kan et fjerde værelse sagtens komme på tale.

Den tilhørende garage vil utvivlsomt vække lykke hos husstandens praktiker. Der er to porte og rigelig plads til begge biler, uden at pladsen til hobby eller værksted bliver kompromitteret. Det kan også være en idé at føje en havetraktor til maskinparken – i hvert fald får I en kæmpe grund på hele 1.867 m2. Den ligger i øvrigt helt ugeneret i bunden af vænget, så det er kun dyrene på marken og fuglene på himlen, der kan kigge ind. Selve haven er flot anlagt med sans for de enkle detaljer, så I finder en hyggelig havedam lige ved den sydvendte terrasse.

Med daginstitution, skole og lokale hand­le­mu­lig­he­der har Veflinge en størrelse, som for mange er helt perfekt. Nærområdet vil nærmest overrumple jer med naturskønne hemmeligheder, og samtidig bor I kun ti minutter fra motorvejen og under en halv time fra Odense.

Unik, autentisk og lækker. Velkommen til.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54703412
Boligareal
287 m²
Vægtet areal
294 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.867 m²
Antal etager
2
Byggeår
2006
Energimærke
C
Liggetid
219 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

bra@edc.dk30 29 33 35EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02