Villa fra EDC

Lergyden 11, Bred

5492 Vissenbjerg

4/3 rum, 114 m²
Købsaftale underskrevet

Fleksibel planløsning og sydvendt baghave

På Lergyden 11 i Bred kan I nu blive de nye ejere af en bolig, der har noget at byde på. For det første får I et hus med en fleksibel indretning, som I dermed kan tilpasse jeres behov. For det andet er der tale om en etplansvilla med en sydvendt baghave, der er meget mere end bare græs og hæk. I får en god kombination af in­dret­nings­mu­lig­he­der og udeområder, mens I samtidig kan glæde jer over at bo i et flot område med bakker, skove og marker.

Villaen er oprindeligt opført i 1974, og det gule murstenshus præsenterer sig pænt i de rolige og børnevenlige rammer i Bred. I får 114 m2 at gøre godt med, og her er en vis grad af fleksibilitet indbygget i planløsningen. Det betyder, at I kan indrette boligen med flere eller færre værelser, ligesom det også er en mulighed at åbne op mellem køkkenet og stuen. I får dermed et godt udgangspunkt, hvis I ønsker at skabe et åbent opholdsområde.

Det er en fordel, at I har to badeværelser, og det ene er endda tilknyttet et af værelserne, som dermed udgør et oplagt forældreafsnit. Det andet badeværelse er indrettet med badekar, og her er tilmed lidt retrocharme i form af røde klinker. I får også et bryggers med separat indgang og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, og dette er ligeledes udført med farverige klinker – denne gang i en klassisk blå farve. Endelig er den rummelige entré et godt bindeled mellem boligens forskellige afdelinger.

I køkkenet har I god plads til et spisebord, og fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse, som er udstyret med markise. Foran huset får I en stor carport samt et udhus med værksted. I baghaven har man anlagt kæmpe køkkenhave og drivhus, så hvis I har grønne fingre, er der rig mulighed for at folde talenterne ud.

Med blot fem minutters kørsel til motorvejen har I en pendlervenlig adresse i forhold til Odense og Trekantområdet. Samtidig ligger Bred Station heller ikke langt væk, og I finder skole og de fornødne dag­lig­va­re­bu­tik­ker i Vissenbjerg.

Kontakt os for en fremvisning.

Fakta om Assens (40.646 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.685 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.024 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.153 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
54904190
Boligareal
114 m²
Vægtet areal
123 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
718 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Liggetid
29 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jonas Andersen

Salg & vurdering

joand@edc.dk20 42 74 40EDC Vissenbjerg

EDC Vissenbjerg

Vestergade 12, 5492 Vissenbjerg

549@edc.dk64 47 32 52