Villa fra EDC

Odensevej 54

5550 Langeskov

4/3 rum, 142 m²
Solgt

Flot opdateret villa med god plads til erhverv i Nonnebo

På Odensevej 54 i Nonnebo møder I en flot opdateret bolig, hvor I kan kombinere det private med det professionelle. Foruden en lys og indbydende villa får I nemlig en stor værk­steds­byg­ning og der er endda god plads til kundeparkering foran huset. Det praktiske udgangspunkt forstærkes af beliggenheden ved Langeskov, hvor I finder alle ønskelige fornødenheder.

Villaen fra 1939 præsenterer sig ubetinget nydeligt med hvidpudset facade og hvide vinduespartier i flere fag. Den solide garagebygning er ligeledes hvid for et ensartet helhedsudtryk, og den synlige adresse ved Odensevej er en fordel, hvis I vil udnytte ejendommens glimrende er­hvervs­po­ten­ti­a­le.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over halvandet plan. Boligen fremstår lys og indbydende med nyere, ensartede gulve, mens de hvidmalede vægge ligeledes giver et lyst pift til den moderne indretning. Villaen er udstyret med en skøn op­holds­af­de­ling, der har centralt placeret brændeovn og åben forbindelse til køkkenet. Skulle I få brug for et ekstra værelse, er planløsningen fleksibel, og et hjørne af stuen kan derfor inddrages til formålet uden større besvær. Selve køkkenet er dertil flot opdateret med mørke elementer uden overskabe, og herfra har I videre adgang til et inddraget baghus, hvor en del af de praktiske rum har fået plads.

Det gælder både for bryggerset og for det rummelige badeværelse, og begge er opdateret. Badeværelset har endda et spabad og topmonteret håndvask, mens et stort disponibelt rum giver lidt ekstra plads til opbevaring. Første sal rummer to store værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet tilknyttet. I får også et pænt, lille toilet på førstesalen.

Med den rummelige bolig og store garagebygning på plads er der ikke meget have at passe på den 690 m2 store grund. Det gælder især, da stor andel af den sydvestvendte baghave er inddraget til et læfyldt terrassemiljø. Haven er indhegnet, og den grænser op til et tæt bevokset område, som føjer en grøn udsigt til terrassen.

Nonnebo er et roligt villakvarter i udkanten af Langeskov. I har under to kilometer til stationen, så pendlerturen nemt kan klares med toget. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der lokalt samt pas­nings­mu­lig­he­der og en god skole til 9. klasse.

Kontakt os for at høre mere ved en fremvisning.

Fakta om Kerteminde (23.894 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.073 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.989 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
55503623
Boligareal
142 m²
Kælder
4 m²
Vægtet areal
162 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
690 m²
Antal etager
1
Byggeår
1939
Energimærke
E
Liggetid
34 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Pernille Gøttsche Egholm

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pe.555@edc.dk26 25 10 54EDC Langeskov

EDC Langeskov

Langeskov Centret 13, 5550 Langeskov

555@edc.dk65 38 23 17